Superliga Romaniei Oţelul Galaţi, prima echipă care începe pregătirea de vară

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Lotul celor de la Oţelul Galaţi se reuneşte miercuri, 5 iunie 2024, pentru a începe pregătirea de vară. Astfel, gălăţenii vor avea parte de o lună şi o săptămână de pregătire înainte de startul noului sezon al Ligii 1. Pentru că pregătirea de iarnă a dat roade, iar oţelarii au avut o condiţie fizică invidiată de adversari, Dorinel Munteanu a decis ca primul cantonament al verii să aibă loc tot la Vatra Dornei. 

Oţelul Galaţi are, în această vară, şi un cantonament în afara ţării. Mai exact în Austria, unde elevii lui Dorinel Munteanu vor avea parte şi de trei partide de pregătire, au anunţat gălăţenii. 

S-a renunţat la opt jucători, încă nu a venit niciunul 

Trupa lui Dorinel Munteanu a renunţat deja la opt jucători.

După despărțirea de șapte jucători la finalul campionatului, Oțelul Galați pierde încă un portar al echipei. Eduard Pap, goalkeeper-ul formației în a doua jumătate a sezonului, nu a mai ajuns la o înțelegere cu echipa lui Dorinel Munteanu, luând decizia de a nu continua la echipa de la malul Dunării.

Se pare că pentru jucătorul de 29 de ani expectanțele salariale nu au coincis cu ceea ce putea acorda clubul, astfel că Pap părăsește Oțelul Galați, după ce Dorinel Munteanu renunțase la alt portar la sfârșitul sezonului, respectiv Relu Stoian. 

Fotbaliștii care nu au mai continuat cu Oțelul Galați sunt fundașii Dragan Lovric, Costin Petruț Ghiocel, Dan Lucian Panait și Claudio Ionuț Mocanu, mijlocașul Vasile Jardan și atacantul George Cîrjan.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel