Superliga Romaniei Oţelul Galaţi primeşte o nouă tranşă de bani de la primărie

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Oţelul Galaţi va primi din nou bani de la primăria municipiului. Ionuţ Pucheanu, primarul Galaţiului, a făcut anunţul. 



Oţelul Galaţi se confruntă cu probleme financiar, iar despre acest lucru a vorbit de multe ori antrenorul Dorinel Munteanu. Primarul Galaţiului, Ionuţ Pucheanu, a anunţat că ASC Oţelul Galaţi va primi 2,6 milioane de lei de la primărie. 

"3,6 milioane de lei vor ajunge la șase cluburi sportive, iar cele mai mari fonduri sunt destinate echipei fanion a orașului, Oțelul. În urmă cu puțin timp, s-a aprobat alocarea banilor în ședința Consiliului Local.Galațiul trăiește și prin sport și spun cu mândrie că avem echipe puternice, care duc numele orașului nostru în plan național și internațional.

Sportul produce emoții, bucurie și spectacol, iar sportivii noștri sunt un exemplu pentru tinerele generații care, înainte de toate, trebuie să crească sănătos.

Iată cluburile sportive care beneficiază de suportul nostru: Asociația Clubul Sportiv Suporter Club Oțelul Galați – 2.600.000 lei; Club Sportiv Universitatea Galați – 50.000 de lei; Asociația Club Sportiv United Galați - 730.000 de lei; Asociația Club Sportiv Smart Galați – 20.000 de lei; Asociația Fotbal Club Universitatea Galați – 100.000 de lei; Asociația Clubul Sportiv Pol Gal Danub Galați – 100.000 de lei", a scris Ionuţ Pucheanu pe Facebook.

În această iarnă, Oţelul Galaţi a avut parte de un cantonament la Vatra Dornei, iar Dorinel Munteanu spunea la acea vreme că echipa nu a avut suficienţi bani pentru a merge în Turcia. În plus, spunea acesta, la acel moment mai era un pic şi se făceau două luni de când nu mai fuseseră plătite salariile. 

"Am fost pe lista celor care trebuia să mergem în Turcia, pentru două jocuri amicale, dar nu am avut bani. Ar fi fost foarte scump, peste 60.000 de euro, și nu am avut bani.

Am promisiunea de la partenerii noștri oficiali că între 15 și 20 ianuarie ne vor plăti restanțele financiare și echipa va fi la zi cu banii. Nu sunt mari restanțe financiare, pe 15 se fac două luni de când n-am primit banii, dar am înțeles că fac tot posibilul să ajungem ca la începutul primului meci să fim la zi cu banii”, a comentat Dorinel Munteanu în luna ianuarie. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?