Superliga Romaniei Oţelul Galaţi, replică după ce Hagi l-a lăudat pe Dorinel Munteanu. "Când te laudă adversarul, te opreşti şi asculţi până la capăt"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Gheorghe Hagi a avut cuvinte de laudă la adresa lui Dorinel Munteanu şi înaintea meciului dintre Farul şi Oţeluil Galaţi, dar şi după, când a precizat că "Oţelul este singura echipă care aleargă în minutul 90". 



Meciul dintre cele două formaţii s-a terminat la egalitate, scor 1-1, după golurile lui Budescu şi Maciel, însă declaraţiile lui Hagi au intrat în inima gălăţenilor. De altfel, clubul a şi răspuns oficial laudelor primite de la Hagi. 

"În fotbalul românesc se spun multe lucruri, viața noastră depinde cumva de fiecare etapă și de zilele dintre rundele de Superligă. Ne hrănim cu declarații, ne construim speranțele pe baza faptelor de la firul ierbii și – cazul Oțelului, în mod special – abia așteptăm reîntâlnirea cu suporterii. După fiecare partidă se rostogolesc justificări, vin contraargumente, se fac și declarații hazardate, doar suntem parte dintr-un fenomen în care absolut orice detaliu contează. Iar dacă adversarul te laudă, te oprești și asculți până la capăt. De data aceasta a făcut-o Gheorghe Hagi, colegul de generație al lui Dorinel Munteanu, oameni care în anii 90 ne scoteau în stradă. De bucurie!

Managerul Farului a vorbit și despre managerul tehnic al oțelarilor, nu doar despre jocul formației noastre care a luptat până în ultimele secunde pentru victorie. Este măgulitor și te încarcă substanțial cu energie pentru jocurile următoare, cu toate că o vorbă bună nu ține loc de puncte. Însă reprezentanții miilor de inimi roș-alb-albastre au demonstrat încă o dată că nu se tem de nicio provocare. Golul lui Frederic Maciel, un strop de magie la Hagi acasă, ne-a înseninat frunțile și tragem în continuare nădejde că pe final de sezon regular vom izbuti o cursă nemaivăzută", au transmis cei de la Oţelul Galaţi.

Pentru Oţelul Galaţi urmează partida cu CFR Cluj, de pe teren propriu, marţi, 27 februarie. 

Hagi spune că "Oţelul e singura echipa care aleargă în minutul 90"

"Singura echipă care se duce sus, aleargă 90 de minute, face presiune. Şi unii îl critică. Dar de ce? Că e din Generaţia de Aur. Nici ăla nu-i bun. Eu cred că ar trebui să tacă majoritatea şi să asculte de noi, cu tot respectul. Pentru că noi chiar ştim ce înseamnă performanţa.

Noi chiar ştim. Chiar ne pricepem. Că mulţi vorbesc, puţini se pricep. Puţini cunosc nivelul ăla european, dar le înghiţim, le luăm cu noi, vedem ce-om face. Mai facem un meci de adio, ca babele, ca moşii, ce dracului...Când o să mai facem şi noi ceva pe afară? Să vedem dacă mai pot. O să demonstrez iar/ Să vedeţi ce arăt. Că noi avem ambiţie. D-aia am ajuns departe.

Toţi jucătorii din Superligă sunt talentaţi. Toţi. Dar de aici până să fii valoros, să faci performanţă, diferenţa o face ambiţia. Zi de zi. Să facă mai mult, să nu se sature. Asta face diferenţa. Nu vorbe. Pe teren”, a declarat Gică Hagi după meci. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?