Superliga Romaniei Oțelul Galați se desparte de șapte jucători. Ce fotbaliști părăsesc echipa lui Dorinel Munteanu

Data publicării:
Facebook SC Oțelul Galați
Facebook SC Oțelul Galați

După un sezon neașteptat de bun în SuperLiga pentru o echipă nou promovată, clubul gălățean a anunțat că se desparte de șapte jucători.



Oțelul Galați face curățenie în lot

Clubul Oțelul Galați a anunțat numele jucătorilor care părăsesc echipa condusă de Dorinel Munteanu. Nou promovată în SuperLiga în anul 2023, dunărenii au reușit să atingă performanțe importante, calificându-se în finala Cupei României și fiind la un pas să dispute finala din barajul pentru Conference League.

După rezultatele din acest sezon, Dorinel Munteanu pare că are în vedere construcția unui nou lot, clubul sfârșind colaborarea cu nu mai puțin de șapte jucători. Aceștia sunt portarul Relu Marian Stoian, fundașii Dragan Lovric, Costin Petruț Ghiocel, Dan Lucian Panait și Claudio Ionuț Mocanu, mijlocașul Vasile Jardan și atacantul George Cîrjan.

„SC Oțelul Galați, club care în stagiunea revenirii în Superligă a disputat semifinala barajului pentru calificarea în Conference League și finala Cupei României, le mulțumește jucătorilor ajunși la final de contract pe care nu va mai conta în sezonul următor. Este vorba de șapte jucători, unii dintre ei făcând parte din acest minunat proiect încă din perioada în care gruparea roș-alb-albastră activa în Liga 3.

Așadar, le mulțumim portarului Relu Marian Stoian, fundașilor Dragan Lovric, Costin Petruț Ghiocel, Dan Lucian Panait și Claudio Ionuț Mocanu, mijlocașului Vasile Jardan și atacantului George Cîrjan și le urăm mult succes în următoarele provocări.

Lotul SC Oțelul Galați pentru sezonul 2024-2025 se va reuni pe data de 5 iunie 2024.”, a fost comunicatul transmis de clubul Oțelul Galați, joi, 23 mai.

Dorinel Munteanu e mândru de reușitele sale

„Orașul ăsta trebuie să fie mândru de această echipă. Echipe cu un buget triplu față de al nostru au retrogradat sau au emoții de a rămâne în Superliga României. Nu am vrut niciodată să zic asta, dar spun să audă cei nemulțumiți. Care sunt puțini, infimi, și aruncă cu tot felul de vorbe în acest grup, acest staff, această administrație. Practic, se autodistrug, dacă pot spune așa. Nu îi înțeleg. Au inventat această echipă, s-au chinuit șase ani de zile și nu au putut face nimic, nu au putut promova cu ea, și tot nu lasă echipa asta în pace. Dar rezultatele sunt de partea mea și a echipei.

Tot ce se construiește acolo, s-a construit cu multă răbdare, efort, investiție din punct de vedere mental. Așa a ajuns această echipă să fim nemulțumiți cu locul 8. Am fost cu un picior în Europa, dar poate era prea mult pentru noi să atingem aceste obiective. Deși am fost la un penalty distanță. Așa ne-a fost scris să trăim acești 3 ani frumoși", a declarat Dorinel Munteanu, la finalul acestui sezon.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?