Superliga Romaniei Oțelul Galați se întărește cu un nou atacant. Cine este tânărul care îmbracă tricoul oțelar

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Noul lot pregătit de Dorinel Munteanu pare că se consolidează din punct de vedere ofensiv pentru noul sezon al Superligii.Albert Hofman, împrumutat un an de Oțelul

„Atacantul român Albert Hofman, aflat în proprietatea clubului Universitatea Cluj, a fost legitimat sub formă de împrumut de SC Oțelul Galați până la finalul sezonului competițional 2024-2025. Albert se află în stagiul montan condus de managerul tehnic Dorinel Munteanu.

Hofman, 1.82 metri, 21 de ani, este considerat un vârf de mare perspectivă al grupării ardelene, el marcând de 7 ori în tricoul lui U Cluj în cele 39 de partide în care a fost utilizat, oferind și 2 assist-uri (8 meciuri în Superliga, 28 în Liga 2, 3 în Cupa României).

Golurile au fost înscrise în sezonul de Liga 2 la finalul căruia clujenii au reușit promovarea. După ce în turul sezonului precedent a bifat câteva prezențe în primul eșalon, Albert a fost trimis în iarnă sub formă de împrumut la Unirea Dej, acolo unde a punctat de 3 ori în cele 10 partide în care a fost utilizat.

Noul atacant central al Oțelului, care poate activa și în bandă, are și 10 prezențe în Naționala Under 19 a României, reprezentativă pentru care a înscris 2 goluri. El este eligibil pentru regula Under 21” au transmis oficialii clubului, în urmă cu doar câteva minute.

„Mă bucur că voi juca iarăși în Superliga, urmează un sezon în care voi da totul pentru noua mea echipă.

Hai, Oțelul!”, a fost mesajul transmis de către jucătorul în vârstă de 21 de ani.

CITEȘTE ȘI Încă un portar pentru Oțelul Galați. Ce jucător a fost cooptat de gruparea lui Dorinel Munteanu

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel