Superliga Romaniei Oţelul, repriză de coşmar la Arad. Prima înfrângere din playout pentru gălăţeni

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Oţelul Galaţi a fost învinsă pentru prima dată în acest playout, de cei de la UTA Arad. Elevii lui Mircea Rednic s-au distrat cu apărarea gălăţenilor în repriza secundă. 



UTA Arad s-a impus cu 3-1 în meciul cu Oţelul Galaţi, derby la vârful playout-ului, şi a depăşit echipa lui Dorinel Munteanu în clasament. Omondi a fost cel care a deschis scorul pentru arădeni. Tot el a pasat decisiv la golul secund, marcat de Kevin Luckassen. Lovitura de graţie a dat-o Rareş Pop, jucător care aparţine de FC Rapid, dar care a fost lăsat sub formă de împrumut la Arad. 

Oţelul Galaţi a avut un gol anulat în prima repriză. Alex Pop a marcat în minutul 10 după o lovitură de colţ, dar reuşita a fost anulată pentru offside, în mod corect. În minutul 90+3, Juri Cisotti a marcat golul de onoare pentru Oţelul. 

UTA Arad are 31 de puncte în clasamentul playout-ului, cu unul mai mult decât Oţelul Galaţi. Din punct de vedere matematic, nici Oţelul Galaţi, nici UTA Arad, nu mai pot retrograda. 

După acest duel, Mircea Rednic conduce la înfruntările directe cu Dorinel Munteanu cu 5-3. Alte trei partide între echipe antrenate de cei doi tehnicieni s-au terminat la egalitate. 

Mircea Rednic a spus înaintea partidei că duelul dintre UTA şi Oţelul este unul între două filosofii. 

"Să vedem acum o filosofie pe model vechi și o filosofie pe model nou, cu toate că el e mai tânăr. La ce mă refer? Vorbesc așa, de antrenamente, de comunicare, dar nu judec. Chiar nu judec și, știți cum e, importante sunt rezultatele.

Așa am gândit eu și așa mi-am format o filosofie, nu am antrenat degeaba pe unde am antrenat. Dar, nu contează și nici nu vreau să fac o comparație. Fiecare vede în felul lui jocul și – până la urmă – tot la rezultate se ajunge. Dacă ai rezultate, lumea uită felul cum pregătești echipa. Deci, mâine vedem un pic care o să fie mai bun”, a declarat Mircea Rednic înaintea partidei. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel