Superliga Romaniei Oţelul şi-a stabilit meciurile amicale din Austria. Duel cu o echipă de Liga Campionilor

Data publicării:
Captură Oţelul TV
Captură Oţelul TV

Elevii lui Dorinel Munteanu vor disputa 3 partide amicale în cantonamentul din Austria, una dintre ele fiind cu o echipă de Liga Campionilor. "SC Oțelul Galați va susține trei partide de verificare în cantonamentul aflat în desfășurare la Mönichkirchen, în Austria. Primul va avea loc vineri, 28 iunie, cu o formație din primul eșalon al Sloveniei.

Roș-alb-albaștrii pregătiți de Dorinel Munteanu se află în stagiul din Austria până pe data de 4 iulie. Au fost stabilite momentan trei partide de verificare, toate cu echipe de Liga 1. Iată programul acestor jocuri-test:

28 iunie | SC Oțelul Galați – NK Celje (Slovenia);
1 iulie | SC Oțelul Galați – FK Jedinstvo Ub (Serbia);
3 iulie | SC Oțelul Galați – Marsaxlokk FC (Malta)", anunţă clubul pe site-ul oficial.

NK Celje a câştigat campionatul în Slovenia şi joacă în preliminariile Ligii Campionilor. Marco Dulca, fostul jucător al celor de la Farul şi FCSB, joacă la sloveni. 

Eduard Pap, săgeţi către strategia de transferuri a celor de la Oţelul Galaţi?

"Mă bucur foarte mult că începe să se implementeze chestia asta cu 5 jucători români în teren, pentru că trebuie să ne protejăm jucătorii. Ungaria asta face, şi e fantastic, se vede, uitaţi ce jucători au, în ce campionate puternice. Cred că lucrul ăsta trebuie implementat şi la noi, cred că trebuie să avem grijă de jucătorii noştri încă din academii, de la juniori, să îi formăm. 

Cred că vin prea mulţi străini care, din păcate, nu sunt peste valoarea jucătorilor români. Să nu mă înţeleagă cineva greşit că am ceva cu străinii, dar uitaţi, la Oţelul jucam doi români în teren şi 9-10 străini. Mulţi străini. 8-9 străini erau tot timpul în echipă. Mi se pare exagerat!", a declarat Eduard Pap. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?