Superliga Romaniei Ovidiu Popescu părăsește oficial FCSB. Anunțul clubului roș-albastru

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Ovidiu Popescu nu mai face parte din echipa FCSB, anunțul oficial al sfârșitului colaborării dintre cele două părți fiind realizat de către clubul roș-albastru, în cursul zilei de luni.



Ovidiu Popescu a semnat cu o altă formație din SuperLiga

„Ovidiu Popescu a ajuns la finalul contractului care îl lega de clubul nostru.

Mijlocașul în vârstă de 30 de ani ne părăsește după 8 sezoane, în care a adunat 248 de partide în toate competițiile, 6 goluri și 13 pase de gol. De asemenea, acesta și-a trecut în palmares titlul de campion al României în acest sezon, respectiv Cupa României în 2020.

Clubul nostru îi mulțumește pentru devotamentul arătat în toți acești ani și îi urează mult succes în continuare!”, a fost mesajul clubului FCSB, pe pagina oficială de Facebook.

Fotbalistul în vârstă de 30 de ani va juca în tricoul celor de la Universitatea Cluj, după ce și-a încheiat contractul cu cei de la FCSB.

Se pare că mijlocașul a refuzat oferta de prelungire a contractului scadent la finalul acestui sezon, hotărând să semneze cu „U” Cluj, formație care i-a oferit un salariu de 12.000 de euro pe lună, potrivit Fanatik.

Becali aduce întăriri la FCSB

David Kiki este fotbalistul nou-venit în echipa celor de la FCSB. În vârstă de 30 de ani, jucătorul va semna luni contractul cu roș-albaștrii, despărțindu-se de formația lui Gică Hagi, Farul Constanța. Gigi Becali a făcut publice detaliile despre noul contract al lui Kiki, spunând, de asemenea, că actualului fotbalist al FCSB, Risto Radunovic, i-a fost propusă prelungirea contractului, cu suma de 15.000 euro pe lună. 

„Mâine (n.r. - azi) semnăm cu Kiki. Vine și semnează. Pe 3 ani semnează, așa ne-am înțeles. Lui Radunovic îi expiră în iarnă, dar o să rămână și el. I-am propus prelungirea. I-am propus 15.000 pe lună.”, a declarat Becali.

David Kiki face parte din echipa Farului din anul 2022, reușind să câștige titlul de campioană a SuperLigii, în sezonul precedent.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?