Superliga Romaniei Ovidiu Stângă, mâhnit de rezultatele FC U Craiova 1948. "Poate să o bată oricând o echipă de Divizia C"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

FC U Craiova 1948 este ultima în Liga 1, la un punct în spatele lui Dinamo, şi luptă pentru evitarea retrogradării. În ultimul meci, FC U Craiova 1948 a remizat, scor 0-0, cu FC Voluntari, deşi a jucat peste 70 de minute cu un om în plus. 



Ovidiu Stângă, fost jucător al Craiovei, actualmente responsabil de centrul de tineret al lui Al Saad, din Qatar, spune că echipa arată groaznic şi dă impresia că poate pierde şi în faţa unei echipe de Divizia C. 

"Sunt trist din cauza rezultatelor pe care le au ambele echipe din Craiova, sunt convins că ar fi putut face mai mult. Cea mai mare dezamăgire o reprezintă FCU.

Pentru că nu sunt acolo nu am chiar toate datele, normal! Dar nu se poate ca FCU să fie pe un loc retrogradabil direct! Nu se poate, știind care sunt condițiile de acolo, care sunt investițiile! Lotul e prea bun ca să retrogradeze, bugetul nu este, în niciun caz, de retrogradare! Problema este că FCU poate oricând s-o bată pe oricare din playoff sau să piardă cu o echipă din Divizia C! Iar așa ceva nu e deloc în regulă!”, a declarat Ovidiu Stângă la Fanatik Live. 

Eugen Trică le-a spus jucătorilor să se ducă în Liga 2, dacă asta vor 

După meciul de la Voluntari, Eugen Trică şi-a criticat dur jucătorii pentru modul în care au evoluat şi a spus că dacă îşi doresc să joace în Liga 2, atunci să o facă. 

”Explicațiile sunt simple. Am început meciul foarte bine, am dominat adversarul, am recuperat foarte repede mingea. Astăzi am dat cu piciorul unei șanse extraordinare. Echipa adversă a jucat în inferioritate numerică, vine pauza, vorbesc cu ei că trebuie să scoatem mingea la margine. Au făcut asta vreo 10 minute, apoi au luat-o cu mingea în zona centrală.

Mai departe vine inteligența jucătorului. Eu dacă le spun ceva la pauză și ei nu respectă, înseamnă că e foarte grav. Ne merităm soarta, eu am avut o discuție și i-am întrebat dacă sunt conștienți de ocazia ratată, practic s-a jucat rămânerea în prima ligă. Dacă își doresc să meargă la Liga 2, să meargă la Liga 2”, a spus Eugen Trică după meci. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel