Fotbal international Până la Mbappe, Real Madrid e aproape să ia un fundaş de la Bayern. Sunt negocieri între cele două cluburi

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Real Madrid pregăteşte deja sezonul următor. Kylian Mbappe este aproape să semneze cu Real Madrid din postura de jucător liber de contract, dar Florentino Perez vrea să ia şi un fundaş de la Bayern Munchen. 



Conform presei spaniole, Real Madrid pregăteşte demararea negocierilor cu Bayern Munchen pentru transferul canadianului Alphonso Davies, fundaş stânga în vârstă de 23 de ani. 

Davies i-ar fi informat deja pe oficialii lui Bayern că nu este dispus să îşi prelungească contractul, scadent în vara anului 2025.  

"Şi nu o va face pentru că a decis să plece la Real Madrid cu mult timp în urmă", scrie Marca, precizând că fotbalistul canadian este "unul dintre obiectivele strategice" ale clubului de pe Santiago Bernabeu.

Alphonso Davies este cotat la 70 de milioane de euro pe site-ul de specialitate Transfermarkt, însă Real Madrid ar urma să înainteze o ofertă de doar 35 de milioane de euro campioanei Germaniei, în condiţiile în care jucătorul mai are doar un an de contract cu bavarezii.

După ultima reuniune cu agentul lui Davies, conducătorii lui Bayern Munchen s-a resemnat se pare cu plecarea canadianului, în schimbul căruia ar dori 50 de milioane de euro, mai scrie Marca, conform Agerpres.

Jurnalistul italian Fabrizio Romano anunţă că starul francez Kylian Mbappe pune la punct ultimele detalii ale înţelegerii cu Real Madrid. 

"Kylian Mbappe finalizează detaliile mutării sale la Real Madrid. Acesta a primit propunerea de contract încă din luna ianuarie, iar acum se pun la punct ultimele lucruri. Mbappe nu negociază cu niciun alt club, ci este concentrat exclusiv pe mutarea la Real Madrid. 

Kylian Mbappe va primi un bonus uriaş la semnătură, însă salariul său va fi similar cu cele pe care le încasează Jude Bellingham şi Vinicius jr. 

Se discută detaliile despre drepturile de imagine, pentru a avea toate documentele pregătite. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel