Fotbal international PAOK Salonic a fost eliminată din Cupa Greciei

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Echipa lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, a fost eliminată la loviturile de departajare din Cupa Greciei de către Panathinaikos. 



PAOK a pierdut meciul de la Salonic cu 1-0, însă a început returul mai bine. Elevii lui Răzvan Lucescu au marcat în minutul 72 prin Andrija Zivkovic. Meciul a intrat în prelungiri, iar PAOK a lovit din nou prin Tomasz Kedziora în minutul 105+1. 

Echipa lui Răzvan Lucescu a suferit o pierdere majoră în minutul 112, când Abdul Rahman Baba s-a accidentat la cap şi a fost transportat la spital. PAOK efectuase deja toate schimbările, aşa că a fost nevoită să joace restul meciului în inferioritate numerică. Panathinaikos a reuşit să egaleze situaţia la general în minutul 120+9, astfel că meciul a trecut la loviturile de departajare. 

Panathinaikos a executat prima, dar Andraz Sporar a ratat. Au executat şi transformat pe rând Konstantinos Koulierakis, Thomas Murg, Tomasz Kedziora şi Soualiho Meite (de la PAOK), Alexander Jeremejeff, Anastasios Bakasetas, Giannis Kotsiras, Filip Mladenovic (pentru Panathinaikos), însă bulgarul Kiril Despodov, care putea aduce calificarea echipei din Salonic, a ratat. Apoi a executat Dimitris Limnios, însă a ratat, fiind imitat de Magomed Ozdoev, care nici el nu a reuşit să o ducă în finală pe PAOK. Daniel Mancini (Panathinaikos) şi Marcos Antonio (PAOK) au fructificat din punctul cu var, însă Willian Arao (Panathinaikos) a nimerit bara şi a oferit o nouă şansă echipei antrenate de Răzvan Lucescu, dar Jonny a ratat. Bart Schenkeveld a marcat ceea ce a fost golul calificării, pentru că Mbwana Samatta (PAOK) a alunecat în momentul execuţiei şi a ratat.

În finală, Panathinaikos, echipă antrenată de turcul Fatih Terim, o va înfrunta pe Panetolikos sau pe Aris Salonic. Aris s-a impus cu 1-0, în deplasare, în prima manşă a semifinalei, returul fiind programat pe 6 martie, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel