Fotbal international PAOK Salonic a învins-o pe AEK Atena şi speră în continuare la titlu în Grecia

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

PAOK Salonic este la doar patru puncte de liderul AEK Atena în Grecia, cu 3 etape înainte de final. Echipa lui Răzvan Lucescu are şi un meci mai puţin disputat, astfel că există în continuare şanse la titlu. 



PAOK a câştigat derby-ul cu AEK Atena cu 3-2, cu un gol marcat în prelungirile partidei, iar echipa lui Răzvan Lucescu se apropie de liderul campionatului elen. 

Antrenorul român a spus la final că a fost unul dintre cele mai bune meciuri ale echipei sale din acest sezon. 

”A fost un spectacol fotbalistic pe teren. A fost unul dintre cele mai bune meciuri din acest sezon, cu multe bătălii, intensitate, momente frumoase, ocazii, schimbări de scor. Noi nu renunțăm în timpul partidei și am demonstrat-o astăzi.

Sunt mulțumit de meciul din această seară (n.r. 28 aprilie) și în general de sezonul pe care l-am avut, care a fost fantastic, dar și complicat pentru noi. Este un rezultat important pentru noi, ne vom trezi proaspeți mâine pentru a ne continua munca. Un rezultat împotriva unei echipe bune, dar care este ajutată de multă lume”, a spus Lucescu, potrivit Metrosport.gr

PAOK Salonic mai are de jucat trei partide tari în acest sezon, cu Olympiakos pe teren propriu, cu Panathinaikos în deplasare şi cu Aris Salonic, tot în deplasare. De partea cealaltă, liderul AEK mai are de jucat împotriva lui Olympiakos în deplasare şi cu Lamia pe teren propriu, şi are nevoie de două victorii pentru a fi complet sigură de titlu. 

Răzvan Lucescu spune că a fost mult timp "fiul lui Mircea" 

Cariera lui Răzvan Lucescu, deşi impresionantă, a fost marcată de povara numelui de familie.

”Chiar și în fotbal... fiecare obiectiv pe care l-am atins a fost doar pentru că eram mereu 'fiul lui Mircea'. Atât când eram portar, dar cât și când am început să antrenez. De-a lungul anilor, de multe ori mi-au spus din tribune: 'Cheamă-l pe tatăl tău! Tatăl tău este cel care îi antrenează'. Nu-mi pica deloc bine!

Toată viața mea a trebuit să aud aceste lucruri, dar acum mă consider mai puternic. A fost motivația de a depăși atâtea frustrări. Mi-am spus: 'Trebuie să am propria mea carieră'. Nu am crezut că o pot depăși, dar am vrut să le arăt oamenilor că și eu sunt capabil să fac ceva”, a declarat antrenorul lui PAOK, conform cronachedispogliatoio.it.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel