Superliga Romaniei Parcursul la CFR Cluj continuă! Jucătorul care rămâne la echipa din Gruia

Data publicării:
Facebook CFR Cluj
Facebook CFR Cluj

Lotul nou al lui Dan Petrescu pare că prinde tot mai mult contur, înaintea începutului noului sezon al Superligii.Anton Kresic rămâne la CFR Cluj

Cluburile de fotbal CFR Cluj și HNK Rijeka au ajuns la un acord privind transferul definitiv al fundașului Anton Kresic în Gruia.

Apărătorul croat a venit la formația clujeană în vara anului trecut, iar în sezonul recent încheiat a bifat 33 de meciuri și a avut patru pase decisive în tricoul echipei vișinii.

În urmă cu trei zile, clubul de fotbal a anunțat cooptarea lui Laurențiu Rus în staff-ul echipei, care va ocupa funcția de antrenor secund.

Petrescu: „Sunt foarte mulți jucători care nu vor rămâne”

Dan Petrescu a dezvăluit că se află într-un proces de selecție în ceea ce privește lotul echipei CFR Cluj.

„Sunt foarte mulți jucători pe care nu îi cunosc, jucători care au fost împrumutați la alte echipe. Nu pot să spun că am echipa pe care mi-o doresc, sunt foarte mulți jucători care nu vor rămâne. Fac un fel de selecție acum.

„Nu este pregătirea ideală pe care mi-o doream. Pregătirea ideală e atunci când ai toți jucătorii pe care-i dorești. Mai sunt și jucători la echipa națională, doi la naționala României și unul la naționala Albaniei.

Măcar ei joacă, îi vedem, sper să nu fie probleme fizice”, a spus antrenorul ardelenilor.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel