Fotbal international Păreri pro şi contra după ce Messi a câştigat Balonul de Aur. De la "e o farsă" la "nu poţi greşi niciodată când vorbeşti despre Messi"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Personalităţi importante din lumea fotbalului au vorbit despre al optulea Balon de Aur cucerit de Leo Messi, iar părerile sunt împărţite. 



Spaniolul Mikel Arteta, antrenorul echipei engleze de fotbal Arsenal Londra, a afirmat că "Balonul de Aur" cucerit de argentinianul Leo Messi este pe deplin justificat, el câştigând duelul cu norvegianul Erling Haaland (Manchester City) şi cu francezul Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain), informează agenţia EFE.

"Când vorbeşti despre Messi, nu poţi greşi niciodată", a spus, marţi, Arteta, în cadrul conferinţei de presă dinaintea partidei cu West Ham United din Cupa Ligii engleze.

"Ceea ce a făcut el câştigând Cupa Mondială la vârsta sa, este punctul culminant al carierei lui. Este pur şi simplu incredibilă consistenţa şi regularitatea de care a dat dovadă, nivelul pe care l-a impus în fotbal", a adăugat tehnicianul spaniol.

Fotbalistul argentinian Lionel Messi (Paris Saint-Germain), care joacă în prezent la Inter Miami, a câştigat premiul Balonul de Aur pentru a opta oară, un record, luni seara, în cadrul ceremoniei găzduite de Teatrul Chatelet din Paris.

Messi, campion mondial cu Argentina în decembrie anul trecut, devine primul câştigător al trofeului creat în 1956 care nu joacă în Europa.

Leo Messi (36 ani) a primit trofeul din mâinile fostului internaţional englez David Beckham, nimeni altul decât coproprietarul clubului Inter Miami, scrie Agerpres.

Lothar Matthaus spune că "e o farsă"

”Haaland a fost mai bun decât Messi tot anul. E nemeritat. E dovada că performanțele de la Cupa Mondială contează mai mult decât orice.

Din punctul meu de vedere, nimeni nu a făcut mai multe decât Haaland. A câștigat titluri importante cu Manchester City, a stabilit recorduri de goluri marcate.

Votul e o farsă, chiar dacă mereu am fost un fan al lui Messi”, a spus Lothar Matthaus, citat de Football Italia.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international
Tagurile articolului: arteta fotbal leo messi matthaus sport




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel