Homepage Părinții lui Kobe Bryant, o nouă decizie controversată. Ce au hotărât să facă aceștia cu inelul baschetbalistului

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Părinții fostului star al echipei Los Angeles Lakers, Kobe Bryant, au stârnit din nou o polemică după hotărârea de a scoate la licitație o replică a primului său inel de campion al NBA.



Părinții regretatului star american, Kobe Bryant, au determinat noi controverse după ce au decis să scoată la licitație o replică a primului inel de campion al ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA) aparținând baschetbalistului, relatează cotidianul L'Equipe, citat de Agepres.

„Lakers”, „World Champions”, „Bryant” sunt cuvintele gravate pe inelul încrustat cu 40 de diamante. Kobe Bryant i-a oferit tatălui său, Joe, în anul 2000, această replică.

Acest inel se află în prezent pe site-ul de licitații Goldin din Los Angeles, unde tot ce ține de fostul idol, decedat pe 26 ianuarie 2020 într-un accident de elicopter, rămâne un subiect sensibil, iar alegerea părinților săi, Joe și Pam, a readus în amintirile fanilor relațiile, uneori tensionate, din interiorul familiei Bryant.

În momentul în care echipa LA Lakers l-a selecționat pe tânărul Bryant, pe atunci de 17 ani, în 1996, părinții și cele două surori ale sale l-au însoțit la Los Angeles. Dar ulterior, când Bryant s-a îndrăgostit de o elevă de liceu, Vanessa Laine, lucrurile s-au deteriorat în interiorul familiei.

Părinții lui Bryant nu au acceptat-o pe Vanessa

„Aș fi preferat să mai aștepte”, a spus tatăl său, în timp ce Bryant sugera că părinții săi ar fi dorit să aibă o prietenă de culoare în schimbul tinerei cu origini sud-americane. Părinții lui Bryant nu au participat la căsătoria fiului lor din 2001 și nu au asistat nici la finala NBA, câteva săptămâni mai târziu.

Kobe Bryant a ajuns, ulterior, chiar și în fața justiției într-un proces cu părinții săi, pentru mai multe obiecte scoase la licitație fără acordul său, printre care și inelul din 2000, ajungând în cele din urmă la un acord pentru a vinde câteva obiecte, dar cu condiția de a-și cere scuze public.

Tragica sa moarte a determinat apropierea Vanessei de părinții lui Kobe, cei trei participând la includerea fostului mare jucător în Hall of Fame (Galeria Gloriilor) în 2001. El și-a pierdut viața la 41 de ani, alături de fiica sa Gianna (13 ani) și de alte șapte persoane, într-un accident de elicopter petrecut pe 26 ianuarie 2020 în apropiere de la Los Angeles. 

Astfel, Pam și Joe Bryant au decis din nou să scoată la licitație inelul lăsat de fiul lor, iar doritorii vor avea ocazia de a intra în posesia lui sâmbătă, 30 martie, la o licitație la care prețul de pornire ar putea depăși 140.000 de dolari.

Kobe Bryant a fost elecționat de 18 ori pentru All-Star Game. El s-a retras din activitatea sportivă în anul 2016. 

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Homepage




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel