Superliga Romaniei Partida UTA Arad - Oțelul Galați aduce din nou față în față fotbaliștii Generației de Aur

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Meciul dintre cele două formații face parte din cadrul celei de-a șasea etape a play-out-ului SuperLigii și va avea loc pe terenul propriu al arădenilor.



Meci între echipele care s-au luptat pentru play-off

Arena Francisc Neuman din Arad va primi desfășurarea unui nou duel dintre echipele conduse de doi dintre cei mai reprezentativi fotbaliști români, Mircea Rednic și Dorinel Munteanu, jucători ai Generației de Aur. Ultimele două meciuri dintre arădeni și gălățeni s-au încheiat cu o remiză, în luna iulie a anului trecut, scor 1-1, pe terenul propriu al Oțelului, respectiv cu victoria dunărenilor, în luna noiembrie, scor 4-2, acasă la UTA.

Meciul care va începe la ora 16:45 face parte din cadrul celei de-a șasea etape a play-out-ului SuperLigii și va avea loc pe terenul propriu al arădenilor.

Oțelul Galați se află în fruntea clasamentului play-out-ului, cu 30 de puncte, pe când UTA este la egalitate cu FC Hermannstadt, ocupând a treia poziție din clasament, cu 28 de puncte. Cu o victorie acasă, arădenii pot egala gălățenii în clasament, pe când un triumf în deplasare a moldovenilor ar reprezenta îndepărtarea clară de locurile care duc la retrogradare, dar și creșterea șanselor de a accede în competițiile europene.

Munteanu, cifre mai bune decât Rednic

În ceea ce privește rezultatele de până acum din play-out, elevii lui Dorinel Munteanu stau mai bine: aceștia nu au înregistrat niciun eșec în cele cinci partide disputate, câștigând patru dintre cele cinci meciuri, singurul care nu s-a încheiat cu victorie fiind duelul cu FC Voluntari, scor 1-1. Gălățenii au reușit victorii cu Poli Iași, scor 1-0, cu FC U Craiova, scor 2-1, cu Dinamo București, scor 1-0 și cu adversarii de la „U” Cluj, scor 1-0, pe care i-au scos din competiția Cupei României, cu două zile înainte de a-i înfrânge în campionat.

De asemenea, Oțelul va juca și în finala Cupei României, în fața reprezentantei celei de-a doua divizii de fotbal care a uimit în ultimele meciuri, Corvinul Hunedoara, pe 15 mai, pe Municipalul din Sibiu.

Pe de altă parte, fotbaliștii lui Mircea Rednic au obținut doar două victorii, cea în fața ilfovenilor, scor 3-0, și cea din meciul cu FC Botoșani, scor 1-0. Înfrângerea a survenit cu sibienii de la FC Hermannstadt, scor 3-1, înregistrând două remize, cu „U” Cluj, scor 0-0, și Petrolul Ploiești, scor 1-1. 

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel