Fotbal Patronul Sepsi OSK, tranșant în declarații despre afacerile cu FCSB: „Doamne ferește! Onoarea noastră e mai presus de tot!”

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Laszlo Dioszegi a răspuns afirmațiilor făcute de Gigi Becali în legătură cu lipsa de pe teren a jucătorului lui Sepsi Sfântu Gheorghe, Marius Ștefănescu, din partida de duminică seară, împotriva FCSB.



Sepsi OSK neagă orice afacere cu formația lui Becali

Patronul Sepsi Sfântu Gheorghe a realizat o serie de declarații ironice despre potențialele „blaturi” ale echipei pe care o conduce, asumându-și poziții clare despre posibile afaceri cu formația roș-albastră a lui Gigi Becali. Cel din urmă a declarat că echipa FCSB „are un contract cu Sepsi OSK” în ceea ce privește prezența pe teren a jucătorului Ștefănescu, în cadrul meciurilor desfășurate între cele două echipe. Cu alte cuvinte, Marius Ștefănescu nu ar putea să joace vreun meci împotriva FCSB, conform acestui acord dintre cele două cluburi, contract ce a fost vehiculat de către Becali.

La aceste afirmații, patronul Sepsi Sfântu Gheorghe a reacționat în mod nostim, infirmând cele declarate de către conducătorul steliștilor: „Aoleu...așa ceva eu n-am auzit în viața mea! Asta acum aud prima oară!”

„N-am făcut absolut nicio afacere [cu domnul Becali], nu că una mare...nici una mică n-am făcut! Singura afacere am făcut...când a cumpărat... a venit prin agent și l-a cumpărat pe [Andrei] Dumiter. Altă afacere cu FCSB nu a fost!”, a mai afirmat acesta.

Ștefănescu rămâne la echipă

„Ce afacere să avem noi cu FCSB?!”, s-a întrebat retoric Dioszegi. „În afară că am cumpărat o singură dată pe Dumiter... cum să avem noi semnat așa ceva, că Ștefănescu nu joacă contra FCSB?!... Doamne ferește! Atunci - pur și simplu - nu juca, nu lua galben așa... Nu, nu! Nu avem noi nicio afacere cu FCSB!”, a continuat acesta.

De asemenea, el a ținut să precizeze că nu a auzit, până la declarațiile lui Gigi Becali, de vreun astfel de „acord” între echipele de fotbal: „Noi nu avem nicio afacere cu nicio echipă de fotbal! Nu știu de unde a scos domnul Becali asta, chiar n-am auzit în viața mea așa ceva! [..] Eu n-am discutat nici cu dânsul [Becali]...decât o singură dată, prin telefon, când a dat o ofertă, verbal, pentru Ștefănescu... am zis că nu, nici nu se pune problema! Ștefănescu nu pleacă de la noi! Am avut ofertă de la FCSB și de la Rapid, dar nici nu a vrut sa audă...”

Patronul echipei Sfântu Gheorghe a mai susținut că speră ca Ștefănescu să fie apt pentru a juca în următorul meci, împotriva CFR Cluj: „[..] domnul Ștefănescu, cu vreo trei zile în urmă, din păcate, s-a și accidentat puțin la antrenament...dar sperăm că avem acum o săptămână răgaz până jucăm cu cei de la CFR, deci sperăm, din toată inima, că se recuperează!”

Laszlo acceptă o ofertă de un milion și jumătate de euro pentru Ștefănescu

Dioszegi a afirmat că ar accepta să îl transfere pe Marius Ștefănescu de la echipa pe care o conduce, dacă ar primi o oferă corectă, de peste un milion de euro. „Dacă vine o ofertă concretă... nu ne-am gândit la o sumă exactă. Am vorbit cu un agent care lucrează în străinătate, care a zis că în campionatul Germania - în Bundesliga...în Bundesliga 2! Hai să nu spunem Bundesliga 1...sau în Belgia, Olanda - are niște cifre impresionante Ștefănescu și încearcă să caute o echipă care să vrea să îl ia...[..]

Nicio afacere cu FCSB: „Nici pentru 50 de milioane!”

„[..] Nu excludem nicio echipă din România...în afară de FCSB, că acuma onoarea noastră e mai presus de tot! Nici pentru 50 de milioane n-aș da la FCSB! Că atunci, înseamnă că tot ce s-a spus despre el, ar fi adevărat! Dar la orice echipă, dacă vine un preț corect, fiecare jucător e de vânzare!”, a mai declarat patronul Sepsi despre eventualitatea în care Marius Ștefănescu ar putea fi transferat, spunând clar, totuși, că nu va întreprinde nicio afacere cu FCSB. Acesta s-a pronunțat, însă, asupra sumei pe care o așteaptă: „Un milion și jumătate de euro - preț corect în momentul de față - și pe noi ne-ar ajuta, și jucătorul...dacă merge la un club mare, în străinătate, este, totuși, foarte bun pentru el!”

Becali a vrut „să tulbere apele”

„Nu! Da' cum se poate așa ceva?! Să faci o afacere, să semnezi că un jucător nu joacă împotriva FCSB-ului...nici nu intră în discuție! 100% a glumit [Becali], 100% a vrut să...apele să fie tulburate puțin! Dar nu, nu există așa ceva! Cum se poate face să se semneze un act pentru Ștefănescu...ca el să nu joace contra unei echipe?![..] Așa ceva n-am auzit în viața mea! Am văzut că mai glumește, a pus niște vorbe așa, în vânt, ca să fie despre ce să vorbească...”, a mai declarat Dioszegi pentru Fanatik.ro

Laszlo Dioszegi nu a omis să se pronunțe și în privința meciului jucat împotriva FCSB, de duminică seara, încheiat cu 2-1 în favoarea alb-roșilor, declarându-se dezamăgit de prestația echipei: „Ieri am văzut o neputință în repriza a doua care m-a durut foarte, foarte mult... eu sunt genul care spune și lucrurile rele și lucrurile bune. Din păcate, ieri așa am văzut!”

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?