Fotbal Patru giganţi pentru "un Dinamo uriaş". Plan pentru renaşterea clubului din Ştefan cel Mare

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Se pune la cale renaşterea clubului Dinamo, fragmentat în ultimii ani în mai multe echipe. 



Jurnalistul Fanatik Horia Ivanovici a dezvăluit că Nicolae Badea, Cristi Borcea, Ion Ţiriac şi grupul de investiţii NIRO ar fi aproape să se înţeleagă pentru a pune umărul la renaşterea lui Dinamo. 

“Apropo de Dinamo, vreau să vă dau o bombă. Se pune la cale un plan imens gândit de Nicolae Badea pentru actuala echipă care activează în Liga a IV-a. Dorinţa este ca echipa să se asocieze în Liga a II-a din acest an. 

Am putea să o vedem în Liga a II-a încă din această vară. Se caută echipă în acest moment, deja s-a bătut palma cu Ion Ţiriac, cu Niro, cu Cristi Borcea. Se discută cu Vova Cohn, doar discuţii.

Şi rămâne Mircea Lucescu, cel care nu ştie deocamdată ce să facă. Se va face o societate extrem de puternică: Nicolae Badea, Ion Ţiriac, Niro, Cristi Borcea şi se vorbeşte şi cu Vova Cohn. A fost şi Mircea Lucescu la o rundă de discuţii.

Toţi aceşti patru giganţi au bătut palma pentru un Dinamo uriaş. Sunt trei Dinamo: echipa din Liga 1, CS Dinamo care luptă la promovarea în Liga a II-a şi FC Dinamo din Liga a IV-a”, a dezvăluit Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

Dinamo din Liga 1 e la baraj 

Dinamo şi FC Botoşani şi-au asigurat prezenţa la barajul de menţinere în Liga 1 după rezultatele din ultima etapă din playout. 

Echipa de fotbal FC Botoşani o va întâlni pe teren propriu pe CS Mioveni, iar Dinamo Bucureşti pe AFK Csikszereda Miercurea Ciuc în prima manşă a barajelor pentru menţinerea/promovarea în Superligă, conform tragerii la sorţi care a avut loc, luni, la sediul Federaţiei Române de Fotbal.

Meciurile tur vor avea loc vineri, 17 mai, respectiv luni, 20 mai, ambele fiind programate de la ora 20:00. Partidele retur, programate pe terenurile cluburilor de ligă secundă, se vor disputa o săptămână mai târziu.

În urma rezultatelor înregistrate în ultima etapă a play-off-ului din Liga 2 şi în ultima etapă a play-out-ului Superligii, CS Mioveni a încheiat sezonul pe poziţia a 5-a în clasament şi va întâlni echipa de pe locul 8 din play-out-ul Superligii, FC Botoşani. De asemenea, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc a încheiat sezonul pe poziţia a 6-a şi va evolua împotriva echipei clasate pe locul 7 în play-out-ul Superligii, Dinamo.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?