Tenis Patru românce, pe tabloul principal de la Miami. Când sunt programate meciurile jucătoarelor

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Patru jucătoare din România iau startul la turneul WTA de la Miami de categorie Masters 1000. Pe lângă mult așteptata revenire a Simonei Halep, Ana Bogdan și Jaqueline Cristian joacă, în Florida, începând de astăzi, 19 martie. Sorana Cîrstea va juca direct în turul doi al turneului american.



Halep vs. Badosa se joacă marți seară

Presa internațională și totodată fanii sportului alb așteaptă cu mult interes revenirea Simonei Halep în circuitul de tenis feminin, aceasta fiind programată în disputa cu Paula Badosa (73 WTA), după orele 22. 

Alte reprezentante ale României vor debuta astăzi, la turneul american. Printre acestea, se numără Ana Bogdan (66 WTA), ce o va înfrunta pe cehoaica Katerina Siniakova (31 WTA). Acestea s-au întâlnit până acum de trei ori, scor 2-1 în meciurile directe pentru româncă, urmând ca ele să se înfrunte pe terenul din Miami, începând cu orele 19. Ultima partidă dintre cele două a fost câștigată de jucătoarea din Cehia, la Adelaide, după o bătălie de aproape trei ore, scor 7-6 (5) 7-5 7-5.

Un alt duel ce se va desfășura în Florida o aduce în prim-plan pe Jaqueline Cristian (82 WTA), ce o va înfrunta pe Diane Parry (52 WTA). Partida de astăzi va fi cea de-a treia întâlnire dintre cele două, jucătoarea din România câștigând ambele meciuri. Duelul de astăzi poate fi vizionat după orele 23 și prefațează o bătălie dură a celor două tinere jucătoare.

Sorana Cîrstea, cap de serie la Miami Open

Sorana Cîrstea (24 WTA) este jucătoarea din România cel mai bine clasată în momentul actual și totodată cea care are cele mai mari șanse să ajungă în fazele ultime ale turneului american. Sorana a ajuns, anul trecut, în semifinalele turneului din Florida, iar anul acesta este favorită 19 în competiție. 

Sorana va juca direct în cel de-al doilea tur, așteptându-și următoarea adversară. Românca va juca împotriva americancei Sloane Stephens (41 WTA), cea care a învins-o în turneul de la Indian Wells, sau împotriva germancei Angelique Kerber (342 WTA), abia revenită în circuit după ce a născut.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Tenis




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?