Fotbal international Patul lui Cristiano Ronaldo, pus la vânzare. De unde se poate achiziționa piesa de mobilier a superstarului portughez

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Patul pe care a dormit starul portughez va fi scos la licitație în scopuri caritabile de către hotelul unde acesta a fost cazat, săptămâna trecută, în capitala Sloveniei.



Banii strânși, folosiți în scop nobil

Un hotel din capitala Sloveniei, Ljubljana, va scoate la licitație în scopuri caritabile patul pe care a dormit superstarul fotbalist Cristiano Ronaldo, săptămâna trecută, relatează luni site-ul 24ur, scrie EFE.

Conform site-ului, prezența jucătorului portughez în capitala Sloveniei, unde a participat la un meci amical, a provocat „o adevărată Ronaldomania”.

Foarte mulți fani de-ai fotbalistului au încercat să îl oprească pentru a primi un autograf de la acesta sau a face o fotografie cu el, dar fără succes.

„Vedeta și-a dezamăgit fanii evitând acele încercări și părăsind Slovenia la scurt timp după meciul disputat pe 26 martie, pe care slovenii l-au câștigat cu 2-0”, arată site-ul citat.

Având în vedere marea popularitate a fotbalistului, hotelul Gran Plaza din Ljubljana, unde a fost cazată echipa portugheză, a decis să scoată la licitație patul lui Ronaldo pentru un preț de pornire de 5.000 de euro.

Licitația va avea loc la sfârșitul lunii aprilie, iar fondurile strânse vor fi donate în scopuri caritabile, a anunțat hotelul, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?