Superliga Romaniei Paul Iacob îşi prezintă scuze fanilor. "Voi încerca să mă revanşez"

Data publicării:

Paul Iacob a avut o ieşire nervoasă la adresa unui fan la finalul meciului cu Universitatea Craiova, pierdut în Giuleşti cu scorul de 2-1. Fundaşul giuleştenilor îşi cere scuze acum fanilor şi spune că va încerca să se revanşeze pe teren. 



FC Rapid mai are de jucat două partide în playoff-ul Ligii 1, cu Sepsi Sf. Gheorghe şi FCSB. 

"Va fi un meci dificil, cu o echipă foarte bună, mai ales pe teren propriu, însă mergem cu gândul de a câștiga și de a reveni pe poziția a cincea. Trebuie să întrerupem această serie neagră, pentru că nu aceasta este valoarea Rapidului.

A fost o perioada dificilă, au fost multe atacuri la adresa mea și a echipei din partea multor persoane, multe dintre ele minciuni, dar noi suntem uniți în continuare, așa cum am fost mereu. Pe de altă parte, am greșit când am avut acea ieșire nervoasă și am învățat din ea. Nu sunt un tip violent, de fiecare dată când am fost pe teren, în timpul meciului, fanii ne-au susținut necondiționat, tocmai de aceea vreau să îmi cer scuze și să înțeleagă că îmi pare foarte rău și voi încerca să mă revanșez prin evoluțiile mele cât mai bune. Mă bucur că Peluza Nord va face deplasarea la Sf. Gheorghe, așa cum au anunțat, și sper să ne bucurăm împreună, pentru că Rapid este și la bine, și la greu", a spus Paul Iacob despre meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe, conform site-ului oficial al Rapidului.

Meciul cu FCSB, ultimul din acest sezon 

"Va fi un derby! Indiferent de ce s-a întâmplat în campionat, acel meci suntem datori să îl jucăm cu sufletul. Așa cum s-a întamplat în urmă cu un sezon, la acel 5-1, când locurile în clasament se știau, sper ca și acum să reușim să câștigăm. Știu că o parte din stadion va fi închisă, dar la Rapid toată lumea cântă și face atmosferă, și nu am niciun dubiu că așa va fi și în ultimul meci al sezonului", a mai spus fundaşul.

Mesaj pentru suporterii Rapidului

"Să fie în continuare lângă noi! Este o situație care ne doare, suferim și noi pentru faptul că nu reușim să învingem. Este o perioada pe care sper să o depășim cât mai repede, pentru că nu aceasta este fața adevărată a Rapidului. Trebuie să îi facem fericiți pe suporteri, pentru că merită mult mai mult decât am arătat în acest sezon", a completat Iacob.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?