Fotbal international Paul Pogba nu mai are voie să joace fotbal până în 2028

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Paul Pogba, fotbalistul lui Juventus Torino, a fost interzis din fotbal pentru patru ani. 



Francezul nu va mai putea juca fotbal până în 2028, anunţă jurnalistul italian Fabrizio Romano. Pogba a fost suspendat pentru dopaj. 

Recent, Pogba spunea că dacă va trece peste asta, va fi cea mai mare victorie din viaţa sa. 

"Aceste ultime luni m-au făcut să cresc enorm, m-au făcut să înțeleg multe lucruri despre viață. Am îmbătrânit zece ani! Am îmbătrânit zece ani în șapte luni. Sunt un credincios, așa că acestea sunt etape și teste.

Teste care m-au făcut să cresc, m-am maturizat și am învățat multe despre viață. Am învățat care sunt lucrurile importante. Deci, le-am luat foarte pozitiv și au fost ca un impuls pentru mine.

Capul, mentalul, controlează totul. Când nu ești bine psihic, corpul cedează. Cred că la baza tuturor acestor accidentări pe care le-am suferit a fost mentalul meu. Eram stresat, corpul meu era încordat.

Aș spune chiar că a fost cel mai mare test din viața mea. După ce voi trece de toate acestea, va fi cea mai mare victorie a mea. Așa văd eu. Ești pregătit pentru orice după aceea”, spunea Pogba, în cadrul unui interviu.

Interdicţia de patru ani este în conformitate cu Codul Mondial Anti-Doping. Singura cale prin care ar fi putut fi redusă ar fi fost dacă sportivul putea dovedi că dopajul nu a fost intenţionat, că a fost un rezultat al contaminării, sau în cazul în care acuzatul ar ajuta investigatorii. 

Cum aici nu a fost cazul pentru niciuna dintre cele trei excepţii, Paul Pogba a primit suspendarea maximă. 

În vârstă de 31 de ani, Paul Pogba mai are contract cu Juventus până în 2026, dar e greu de crezut că "bianconerii" vor continua să îi plătească acestuia salariul până atunci. 

Paul Pogba a mai jucat, de-a lungul carierei, la Manchester United, şi a câştigat Cupa Mondială din 2018 cu Franţa. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel