Fotbal Pavlovic nu se prezintă la naționala Germaniei? Care este motivul pentru care jucătorul nu ar putea participa la meciurile amicale

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Aleksandar Pavlovic, mijlocașul echipei Bayern Munchen, a fost convocat în premieră pentru meciurile amicale ale naționalei de fotbal a Germaniei din această lună. Cu toate acestea, el nu s-a prezentat la lot din cauza unei infecții și nu se cunoaște dacă va reuși să se alăture echipei, în cele din urmă.



Ghinion pentru Pavlovic

Mijlocașul Aleksandar Pavlovic (Bayern Munchen), convocat în premieră să joace la meciurile amicale ale naționalei de fotbal a Germaniei din această lună, nu s-a prezentat la lot din cauza unei infecții. Nu este clar, în continuare, dacă jucătorul va reuși să se alăture echipei, transmite DPA.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sky Sport DE (@skysportde)


Echipa națională a Germaniei va juca împotriva formației franceze la Lyon, în ziua de sâmbătă. Trei zile mai târziu, germanii vor întâlni Olanda, meciul disputându-se la Frankfurt.

Aleksandar Pavlovic, jucătorul de 19 ani, se afla printre cei șase jucători convocați, în premieră la Mannschaft, de către selecționerul Julian Nagelsmann.

De asemenea, portarul Manuel Neuer, de 37 ani, revine la naționala germană pentru prima oară după Cupa Mondială 2022 din Qatar, după ce a fost indisponibil mult timp din cauza unei fracturi suferite la schi în decembrie 2022.

Tony Kroos a fost, totodată, convocat, după ce inițial s-a retras în iulie 2021, în urma competiției EURO 2020, conform Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?