Fotbal international Pedri şi Frenkie de Jong îngroaşă lista accidentaţilor la FC Barcelona. Au ieşit cu ochii în lacrimi de pe teren

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

FC Barcelona a suferit două pierderi imense în meciul cu Athletic Bilbao, încheiat 0-0. Pedri şi Frenkie de Jong s-au accidentat şi vor rata, mai mult ca sigur, meciul cu Napoli din optimile Ligii Campionilor. Frenkie De Jong a părăsit terenul în prima repriză (min. 26), după ce a aterizat rău şi a făcut o entorsă la glezna dreaptă, în timp ce Pedri a ieşit cu lacrimi în ochi după o leziune suferită la coapsa dreaptă, chiar înainte de pauză. Este a treia accidentare a lui Pedri din acest sezon, care a ratat deja 12 meciuri, el devenind incert pentru meciurile amicale ale Spaniei din fereastra internaţională din martie. De Jong a pierdut zece meciuri după o altă accidentare în acest sezon, tot o entorsă la glezna dreaptă, care l-a scos din acţiune aproape două luni.

Vom vedea cum vor fi luni, dar îmi imaginez că vor lipsi câteva jocuri, a spus antrenorul Xavi Hernandez după meciul de la Bilbao. Cei doi au un rol important la mijlocul terenului în sistemul de joc gândit de Xavi.

Nu este o surpriză că revenirea celor doi după accidentări în urmă cu o lună a coincis cu un reviriment în jocul şi rezultatele Barcelonei.

Acum, Pedri şi De Jong par să rateze cu siguranţă cel puţin următoarele două meciuri din ligă, care sunt acasă cu Mallorca şi o vizită dificilă la Atletico Madrid.

Cel mai important meci pentru Barca înainte de pauza internaţională este manşa a doua din optimile Ligii Campionilor cu Napoli, din 12 martie.

Barca, după un 1-1 în Italia, are prima şansă la calificarea în sferturile de finală, lucru benefic nu numai pentru statutul şi mândria clubului, dar şi pentru că bugetul clubului catalan se bazează parţial şi pe câştigurile din competiţia continentală, scrie Agerpres. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel