Superliga Romaniei Peluza dinspre Teatru îl apără pe Cristi Săpunaru, după gafa din meciul cu Poli Iaşi

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

FC Rapid a pierdut meciul cu Poli Iaşi, scor 1-3, şi a înregistrat prima înfrângere din 2024, după cinci victorii consecutive. Cristian Săpunaru, căpitanul giuleştenilor, a gafat incredibil la golul egalizator, după ce a şutat pe lângă minge şi le-a permis ieşenilor să scape în situaţie de 1-1 cu Marian Aioani. 



După meci, Săpunaru şi-a asumat vina pentru înfrângere şi a spus că din cauza lui a fost pierdut meciul. 

”Îmi cer scuze, meciul ăsta l-am pierdut eu, nu l-a pierdut echipa. A venit mingea în nocturnă, am făcut acea gafă și i-am băgat în meci. Asta este, se întâmplă, mergem mai departe.

La gafa mea s-a făcut diferența. Dacă nu era acea gafă, nu aveam nicio problemă, ei nu avuseseră nicio ocazie până atunci.

Am pierdut un punct și jumătate și vom recupera”, a spus Cristi Săpunaru.

Peluza dintre Teatru îl apără pe Săpunaru 

După meci, au curs valuri de reacţii pe reţelele de socializare la adresa lui Cristian Săpunaru, de la înjurături la solicitări ca omul care poartă banderola de căpitan să se retragă din activitate. Peluza dinspre Teatru, cunoscută şi ca Peluza Sud a celor de la FC Rapid, i-a sărit însă în apărare lui Săpunaru. 

"Tristă seară!

E normal sa fim supărați, sa ne cuprindă frustrarea și să reacționăm la nervi. După o serie de victorii, o înfrângere în deplasare la o echipă din coada clasamentului nu ne-a picat tocmai bine. Poate nu înfrângerea in sine, cat maniera în care am pierdut.

Dar merită oare căpitanul atâtea înjurături și atâta ură? S-au scris postări in care era înjurat de familie si de morti... Atâta putem? Cum l-au înjurat rapidiștii nu l-au înjurat probabil nici rivalii, când le făcea zile fripte!

Sa nu uitam că mereu a luat apărarea echipei și a suporterilor, a sărit la bătaie pentru cei care azi îl blamează, iar la interviuri a raspuns fără ocolișuri atacurilor venite dinspre palat atunci când NIMENI, DAR ABSOLUT NIMENI din club nu a reacționat in vreun fel!

Vârsta și orgoliul sunt probabil cei mai mari inamici al lui în acest moment. E vizibil că de multe ori e depășit sau are reacții încetinite. Indiferent când va decide să facă pasul către retragere, NU TREBUIE ÎNJURAT IN HALUL ĂSTA! E dreptul nostru sa fim supărați si sa ne manifestăm supărarea, dar OPRIȚI-VĂ DIN ÎNJURAT", au scris cei de la Peluza dinspre Teatru pe Facebook. 

Pentru FC Rapid urmează duelul cu UTA Arad, pe 28 februarie, de la ora 21:00, în Giuleşti. Dacă FCSB va învinge FC Botoşani, se va distanţa la 10 puncte faţă de giuleşteni în fruntea clasamentului. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?