Superliga Romaniei Peluza Nord s-a ţinut de cuvânt. Galeria Oţelului nu participă la meciul cu Hermanstadt. Bannerul pus de suporteri spune tot

Data publicării:
Foto DC Sport
Foto DC Sport

Galeria celor de la Oţelul Galaţi nu participă la meciul din etapa a şaptea a playout-ului, cu cei de la Hermanstadt. Au trimis, însă, un banner care este adresat Jandarmeriei. 



"PELUZA NORD NU SE VA PREZENTA LA MECIUL CU HERMANNSTADT!

Această decizie vine în semn de protest față de nenumăratele abuzuri ale jandarmeriei române, abuzuri în urma cărora peluza noastră este tot mai slabă numeric, interdicțiile venind pe bandă rulantă la adresele noastre, pe motive inventate de domnii comandanți.

Peluza Nord (sector B) va fi închisă publicului la meciul de mâine.

Invităm toți suporterii sa fie prezenți în tribune și să susțină echipa ca de fiecare dată", au transmis suporterii pe Facebook. 

Pe stadion, în locul unde stă galeria Oţelului, a apărut, însă un banner adresat Jandarmeriei. 

"Mulţumim pentru abuzuri", au transmis suporterii din Peluza Nord. 

Dorinel Munteanu anunţă că nu bagă juniorii cu FC Botoşani 

Dorinel Munteanu a fost întrebat dacă se gândeşte să bage juniorii în teren în ultima etapă din playout, pentru a-şi odihni titularii pentru finala Cupei. 

"Nu, sub nicio formă. Sunt foarte multe speculaţii. Am făcut şi eu apel la oamenii competenţi, instituţiile competente care programează jocurile. Am primit un răspuns negativ, nu se poate schimba absolut nimic. Nu s-a ţinut cont nici de faptul că ne deplasăm la Sibiu. Dar vom juca normal. Nu voi băga juniorii, cum s-a vehiculat în presă. Voi face o echipă cu jucători care au mai evoluat. Este posibil să odihnesc unul, doi, trei jucători, dar respect competiţia. Vom avea un meci foarte greu cu Botoşani atunci, cum avem şi cu Hermanstadt şi cu Petrolul. 

E treaba lor dacă nu mă respectă. Eu am încredere în echipă şi chiar speram să avem puţină îngăduinţă. Am fost angrenaţi în această competiţie a Cupei României şi am avut un program infernal. Eu am acceptat să fie jocul cu UTA Arad intermediar, pentru că am fi putut să îl mutăm în altă zi. Dar dacă aşa s-a decis, aşa vom juca", a mai declarat Dorinel Munteanu. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel