Superliga Romaniei Penalty sau nu pentru Petrolul? Jucătorul ploieștean explică ce s-a întâmplat în careu

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Mijlocașul echipei Petrolul Ploiești, Alexandru Musi, a fost faultat în careu de către Costin Amzăr, în timpul partidei cu Dinamo București. Jucătorul împrumutat de la FCSB a explicat modul în care s-a desfășurat faza care a condus la egalarea scorului.



Penalty acordat corect, spune Musi

Meciul dintre Dinamo București și Petrolul Ploiești din această seară a oferit un spectacol minunat în tribune, datorită micilor fani pe stadion. 

„Câinii roșii” au condus preț de 90 de minute, primul gol al meciului fiind înregistrat de brazilianul Gabriel de Moura (min. 39), ca mai apoi analiza VAR să intervină, în urma căreia centralul a dictat penalty pentru Petrolul Ploiești, după mai bine de 9 minute de așteptare. Gheorghe Grozav a fost jucătorul „lupilor galbeni” care a egalat scorul în minutul 90+13. Ionuț Amzăr a fost cel care l-a faultat în careu pe Alexandru Musi.

După meci, Alexandru Musi a explicat faza pentru care Horațiu Feșnic a acordat lovitură de la 11 metri. El susține că nu a simulat la faza penalty-ului, când a fost faultat de Amzăr în careu. „Din fața porții, vă dați seama că vreau să dau gol! Am simțit că m-a tras... m-am dezechilibrat și am căzut! [..] Am vrut s-o bag în poartă și m-a dezechilibrat, eu zic c-a fost penalty clar.”, a declarat Musi. 

Mai mult decât atât, fotbalistul a spus că jocul celor de la Dinamo a arătat bine în această seară, el și coechipierii săi fiind fericiți după ce au câștigat un punct în urma meciului, în ultimele minute ale partidei:

„Pasează bine, au jucători de calitate, dar mă bucur că am scos un punct.”, a mai declarat jucătorul de 19 ani.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?