Liga Campionilor Pep Guardiola și Carlo Ancelotti, mulțumiți de remiza dintre Real și Manchester. Ce planuri au aceștia

Data publicării:

Real Madrid și Manchester City au terminat la egalitate, 3-3, prima manșă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal.



Un meci competitiv, dar fără victorie 

Antrenorii Carlo Ancelotti și Pep Guardiola au apreciat spectacolul oferit de echipele lor, Real Madrid și Manchester City, care au terminat la egalitate, 3-3, în prima manșă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, marți seara, pe stadionul Santiago Bernabeu din capitala Spaniei.

„A fost un meci pe care l-am fi putut câștiga, pentru că am avut ocazia să înscriem golul de 3-1, dar a fost și un meci pe care l-am fi putut pierde. Este un rezultat corect pentru ceea ce au produs ambele echipe”, a declarat Ancelotti la conferința de presă.

„A fost un meci foarte bun din partea noastră, competitiv, până când nu am mai avut energia să presăm sus”, a adăugat tehnicianul lui Real Madrid, a cărui echipă a fost condusă de două ori, cu 1-0 și 3-2, de campioana en-titre a Europei.

„Au marcat două goluri frumoase (în repriza secundă - n.red.), dar am avut curajul să revenim în meci. Acum avem un mic dezavantaj, pentru că vom juca departe de stadionul nostru, dar suntem încrezători că vom putea repeta același meci și acolo (în returul de la Manchester)”, a mai spus Ancelotti.

De asemenea, antrenorul „cetățenilor”, Pep Guardiola, a apreciat evoluția echipei sale în repriza secundă, în cursul căreia a reușit să revină de la 1-2 și să conducă cu 3-2, înainte ca madrilenii să egaleze prin Fede Valverde.

„Sunt atât de periculoși în tranziție, încât pot marca oricând mai multe goluri, dar am controlat foarte bine jocul”, a analizat antrenorul catalan.

„Este imposibil să controlezi totul împotriva celor de la Real Madrid. Bernabeu este un stadion special. La 3-2 credeam că meciul s-a terminat, dar aici nu se termină niciodată", a mai declarat acesta.

Întrebat de un jurnalist britanic dacă este „frustrat” în urma acestui rezultat, Guardiola a răspuns cu tactul său obișnuit: „Totul este în regulă. Este Bernabeu, prietene, vii din Anglia și nu știi ce înseamnă să joci pe Bernabeu. Să marchezi trei goluri aici este foarte tare.”

„La Manchester, meciul se va disputa cu casa închisă, suporterii ne vor ajuta să înscriem un gol și vom încerca să facem restul. E simplu, echipa care va câștiga va fi în semifinale”, a încheiat Guardiola, fostul antrenor al echipei FC Barcelona.

În meciul de pe Santiago Bernabeu, Real Madrid a punctat prin Ruben Dias (12 - autogol), Rodrygo (14) și Fede Valverde (79), în timp ce golurile campioanei Angliei au fost înscrise de Bernardo Silva (2), Phil Foden (66) și Josko Gvardiol (71).

Manșa secundă va avea loc pe Etihad Stadium din Manchester, pe 17 aprilie, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Liga Campionilor




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel