Fotbal Perete fals într-o baie de la stadionul Rapid. Anchetatorii spun că acolo erau ascunse petardele - FOTO

Data actualizării: | Data publicării:
Foto DC Sport
Foto DC Sport

Detalii incredibile din ancheta privind dosarul în care a fost audiat Daniel Niculae ies la iveală. 



Preşedintele FC Rapid, Daniel Niculae, a fost audiat de poliţişti joi, într-un dosar care vizează introducerea pe stadioane a unor materiale pirotehnice. Conform Digi24, ar fi vorba despre o înţelegere pe care conducerea clubului ar fi avut-o cu ultraşii pentru ca astfel de materiale să ajungă pe stadioane. 

Daniel Niculae va fi cercetat în libertate şi are calitatea de suspect în acest dosar. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a anunţat că 17 persoane vor fi urmărite penal după percheziţiile făcute joi, la care s-au găsit arme albe, arme de foc, dar şi materiale pirotehnice. 

Valentin Stan, reporter Digi 24, a venit cu mai multe detalii din acest dosar. Unul dintre aceste detalii este legat de faptul că s-au făcut joi percheziţii şi la stadionul Giuleşti, iar într-o baie din stadion a fost identificat un perete fals, în spatele căruia era un spaţiu gol folosit pentru introducerea de materiale pirotehnice în incinta stadionului. 

Sursa: GSP.ro

"În fapt, s-a reținut că în cursul anului 2023 pe raza mun. București s-a constituit un grup infracțional organizat la care au aderat mai multe persoane și care avea drept scop introducerea și folosirea materialelor pirotehnice în incinta stadioanelor de fotbal, în timpul desfășurării meciurilor, tulburarea ordinii și liniștii publice prin violențe asupra bunurilor și distrugerea suprafeței de joc prin folosirea materialele pirotehnice, producându-se degradarea gazonului prin explozia materialelor pirotehnice, punând în pericol integritatea fizică a altor persoane (copii de mingi, stewarzi, jucători de fotbal, pompieri, reporteri ș.a.)

Cu ocazia efectuării perchezițiilor domiciliare au fost descoperite și ridicate mai multe materiale pirotehnice, arme de foc letale, arme albe și sume de bani", arată Parchetul.

Dan Şucu a fost cel care a dat vestea privind ducerea la audieri a lui Daniel Niculae. Din informaţiile prezentate la Liga Digisport, doar intervenţia patronului Rapidului a făcut ca Daniel Niculae să nu fie reţinut pentru 24 de ore. 

"Are legătură cu arme, muniții, chiar nu are sens! Chiar nu înţeleg cu ce poate să fie vorba. Eu ştiu că ultimul eveniment pe care l-am avut împreună a fost superb. Nu cunosc detalii, probabil vor apărea într-o perioadă foarte scurtă.”, a spus Dan Șucu, la emisiunea AS.ro LIVE.

"Vorbim de seriozitate, de respect, şi mă trezesc că preşedintele meu e ridicat pe nişte considerente...", a mai spus Dan Şucu. "A fost dus la audieri, nu reţinut. Sper să nu se ajungă la aşa ceva", a completat acesta. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?