Tenis Perioada de recuperare a Simonei Halep, mai lungă decât s-ar fi crezut. „Articulațiile mele sunt uzate”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Sportiva română dorește să revină pe terenul de tenis, dar accidentarea la genunchi nu îi permite încă acest lucru.



Simona Halep: „Am de așteptat niște rezultate...”

Campioana română a oferit noi detalii despre ultima sa accidentare de la nivelul genunchiului, spunând că mai are de așteptat până să revină pe terenul de tenis: „Am ceva probleme la genunchi, dar nu știu încă exact ce am de făcut și ce se întâmplă.

Am de așteptat niște rezultate și după voi lua o decizie să văd ce fac și când revin.” a dezvăluit Simona Halep.

Aceasta a mai spus că nici vârsta nu îi mai oferă șansa de a reveni curând într-un meci ofcial: „Este gravă, pentru că se umflă. Am ceva lichid tot timpul după ce joc meci oficial. Când joc la antrenamente nu am probleme, dar la meci oficial mă deranjează un pic.

Doctorii spun că nu este atât de gravă, pentru că au fost multe lucruri mai mai grave de acest gen de accidentare, dar trebuie să am răbdare că nu mai sunt nici așa de tânără. Totuși, articulațiile mele sunt uzate, după 20 de ani de sport, și trebuie să am răbdare,” a adăugat Simona Halep, potrivit Sport.ro.

Halep joacă într-un meci demonstrativ

Jucătoarea din țara noastră va reveni pe teren alături de Andrei Pavel, pe 15 iunie, într-un meci demonstrativ cu perechea americano-germană Andre Agassi - Steffi Graf, la Sport Festival 2024.

„Simona Halep revine în fața fanilor și va juca alături de Andrei Pavel în demonstrativul cu Andre Agassi și Steffi Graf de la Sports Festival 2024. Cei patru jucători de tenis fac show în 15 iunie, la BTarena, Cluj-Napoca.

Patru dintre cei mai mari jucători ai tenisul mondial vor juca la demonstrativul de excepție organizat în cadrul Sports Festival 2024: Andre Agassi și Steffi Graf vor face show alături de cea mai bună jucătoare din istoria României, Simona Halep, și de al doilea cel mai bine clasat jucător român, după Ilie Năstase, Andrei Pavel.

Spectacolul de tenis va avea loc în 15 iunie, ora 18:00, la BT arena, pentru a celebra a cincea ediție a Sports Festival”, se arată comunicatul organizatorilor.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Tenis




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?