Superliga Romaniei Petrolul Ploiești și-a anunțat noul antrenor. Cine este multiplul campion

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

La o zi după anunțul despărțirii de antrenorul Laszlo Balint, clubul de fotbal Petrolul Ploiești a anunțat cine preia banca tehnică a „lupilor galbeni”.



Balint, înlăturat rapid pentru Topal

După doar două luni de colaborare, antrenorul român Laszlo Balint a încheiat colaborarea cu Petrolul Ploiești. Acesta a reușit să păstreze echipa în prima divizie de fotbal, fără a întâmpina probleme privind retrogradarea directă sau evoluția în meciurile de baraj pentru menținere/promovare în Superliga, dar numai după șase partide, evoluția sa la Ploiești s-a încheiat. Anunțul a fost realizat de către clubul de Facebook ieri, 5 iunie.

La doar o zi de la despărțirea de Balint, Petrolul a publicat un videoclip de prezentare a noului tehnician, în persoana lui Mehmet Topal. Fostul căpitan al echipei naționale a Turciei și a formației Fenerbahce Istanbul a reușit să câștige de trei ori Superliga din Turcia. 

Noul antrenor al „lupilor galbeni” a semnat un contract de trei ani cu petroliștii, duminică, 9 iunie, fiind ziua în care acesta va sosi la Ploiești.

„Jucător de legendă al fotbalului turc, de trei ori câștigător al Superligii Turciei cu trei echipe diferite, Galatasaray, Fenerbahce și Basaksehir, de asemenea fost jucător important al Valenciei în La Liga, este noul antrenor al echipei noastre!

În vârstă de 38 ani, Topal a semnat cu FC Petrolul Ploiești un contract valabil pentru următorii 3 ani și va ajunge la Ploiești duminică, atunci când va face cunoștință cu noii săi elevi.

Îi urăm bun venit lui și staffului său tehnic și le urăm mult succes cu FC Petrolul în anul Centenar!

Bun venit, Mehmet Topal!”, a fost mesajul postat de clubul de fotbal, pe pagina oficială de Facebook.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?