Superliga Romaniei Philip Otele nu pleacă de la CFR Cluj. Ioan Varga a făcut anunţul oficial

Data publicării:
Facebook CFR Cluj
Facebook CFR Cluj

Philip Otele nu va pleca în această iarnă de la CFR Cluj, deşi a fost dorit de formaţii din Bundesliga şi din Turcia. 



”Telenovela Otele s-a încheiat. Nu am primit suma pe care am dorit-o, 4 milioane de euro, și pot să vă confirm oficial că până în vară Otele nu mai pleacă de la CFR Cluj. Îi transmit să-i stea capul la fotbal, să facă diferența, să marcheze goluri și să ne ajute să luptăm pentru titlul de campioni ai României.

Deci, Otele e un subiect închis. Până la vară rămâne la CFR Cluj. Sunt convins că e o veste bună și pentru suporteri și mai ales pentru Adi Mutu”, a transmis Ioan Varga, potrivit Fanatik.

Otele a fost avertizat de Mutu că nu va juca, dacă nu va fi cu mintea la CFR Cluj 

”Otele e un jucător care produce fotbal, dă goluri și e un jucător interesant, probabil pentru multe echipe. Pe mine mă interesează mai puțin. Le transmit să rămână concentrați pentru că cel mai important lucru acum pentru ei este CFR-ul. În momentul în care văd că sunt distrași de astfel de lucru probabil că va intra altcineva în locul lor, pentru că trebuie să fie cu mintea și inima la CFR.

Când vin astfel de oferte, pe un jucător ar trebui să-l motiveze și nu să-l relaxeze. Clubul care te dorește se uită și la reacția pe care o ai atunci când primești o astfel de ofertă. Dacă te culci pe o ureche și începi să fi relaxat, cluburile importante nu își doresc astfel de jucători.

Dacă se va întâmpla sau nu, clubul nostru va lua această decizie, împreună cu mine. Indiferent de ce se va întâmpla, el este într-o poziție bună aici, la CFR. În afară de obiectivul comun al echipei are un obiectiv personal, de a prinde lotul pentru Europene și ar trebui să rămână concentrat”, a spus Adrian Mutu. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?