Superliga Romaniei Pintilii e mulțumit după câștigarea titlului din SuperLigă: „Că-i nea Gigi, că suntem noi, nu mai contează!”

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Mihai Pintilii a oferit primele declarații după succesul din acest sezon al FCSB-ului, afirmând că toți contestatarii echipei roș-albastre le-au dat putere lui și jucătorilor.



„Minunea” s-a întâmplat, după 9 ani de așteptare

Pintilii a vorbit despre ultimele eșecuri ale FCSB de a câștiga titlul SuperLigii, unele dintre încercările roș-albaștrilor fiind consimțite la limită față de următoarea adversară din clasament. Acesta a spus că trofeul câștigat în acest an de către formația patronată de Gigi Becali era mult dorit în club, succesul datorându-se fotbaliștilor care s-au dedicat complet.

„E foarte greu, dar s-a întâmplat în penultima etapă, după aia a venit vacanța, s-au dus, s-au liniștit și când vin, vin cu poftă de lucru. Asta e cel mai important! Adică au chef. Sunt tineri, au plăcere de a juca fotbal și cred că contează foarte mult că ei vor - în primul rând. Dacă nu vrei și nu mai ai plăcere pentru fotbal, atunci trebuie să ridici mâna.

Nu numai sezonul trecut, cred că în ultimele trei-patru sezoane, tot ghinionul... numai în penultima etapă sau în antepenultima etapă, am pierdut campionatul, dar ne bucurăm și cred că s-a întors cu fața spre noi, că am avut și noroc”, a spus Pintilii.

Pintilii: „Atât timp cât am ridicat trofeul... Sănătate!”

Mihai Pintilii a declarat că nu consideră relevantă dezbaterea despre antrenorul real al echipei, de vreme ce FCSB a reușit să se distanțeze de următoarea echipă din clasamentul SuperLigii, câștigând titlul de campioană. Fostul fotbalist a mai spus că părerile despre clubul roș-albastru nu îl interesează, deoarece succesul din acest sezon arată tuturor efortul depus de către jucători și staff.

CITEȘTE ȘI Gigi Becali, fie lăudat, fie contestat. „Nu ai cum să dictezi schimbări, mi se pare aberant!”

„Eu am doar un mesaj pentru toți care zic că noi n-avem... Nu, noi le mulțumim pentru că pe noi ne-a întărit chestia asta. Cred că, când ridici trofeul, nu mai contează ce zice lumea. Că-i nea Gigi, că suntem noi, nu mai contează. Noi le-am demonstrat că am câștigat campionatul la o diferență de locul 2.

Restul poate să zică chiar orice, când pe noi chiar ne-a întărit chestia asta și ne-a făcut să ne unească mai mult, să ne dorim mai mult să luăm campionatul. Restul nu ne mai interesează ce mai zice, atât timp cât am ridicat trofeul... Sănătate! [..] Crede-mă, aia vorbeam și cu Filip, și cu toți băieții din staff. Nu mai știi să te bucuri, chiar nu mai știi cum e. Plus presiunea pe care am avut-o, plus stresul, toate nebuniile care au fost, chiar nu mai știi cum să reacționezi, cum să te mai bucuri. A fost și distanța foarte mare de când nu am mai luat un campionat, nu mai avem bucuria, nu mai știm să ne bucurăm. Eu sper de acum să înceapă o etapă în care ei să vadă ce frumos e să câștigi campionatul”, a declarat Mihai Pintilii, pentru Welovesport.

„Cine e pe primul loc... e cel mai bun”, spune Pintilii

Pintilii a ținut să ofere și un mesaj celorlalte echipe din SuperLigă, menționând că formația roș-albastră nu a primit prea multe felicitări, după câștigarea trofeului: „Dacă am câștigat campionatul, poate să mai zică cineva ceva? Sincer...?! Nici nu vreau să mai răspund la toată lumea, dar atât timp cât ai luat campionatul, ai ridicat trofeul... cine e pe primul loc... e cel mai bun.

Cum anul trecut a fost Farul, au fost cei mai buni, i-am felicitat. Acum, noi nu avem nevoie de felicitările celorlalți, dar știm ce am făcut, suntem pe primul loc, am ridicat trofeul, suntem cei mai buni”, a mai afirmat acesta.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?