Fotbal Pleacă Hagi de la Farul Constanța? Ce ofertă are „Regele” și de unde provine aceasta. „Sunt discuții!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Gheorghe Hagi are o ofertă din străinătate, iar impresarul Valerio Giuffrida se află deja în Dubai pentru negocieri cu potențiala echipă. Golgheterul all-time al naționalei României va împlini în toamnă 10 ani de când antrenează și patronează actuala echipă Farul Constanța.



Gică Hagi, ofertat de o echipă străină. Negocierile întreprinse pentru cooptarea sa

Hagi se bucură de o ofertă venită din străinătate, iar impresarul său, italianul Valerio Giuffrida, fiind și cel care i-a propus ideea, se află în Dubai, la ora actuală, pentru negocierile privind acest potențial contract.

Considerat ca fiind cel mai bun jucător român vreodată, Gică Hagi împlinește, ca antrenor și patron al actualei formații Farul Constanța, zece ani de conducere, în toamnă.

În tot acest timp, Hagi, în vârstă de 59 de ani, nu s-a abținut de la a face afirmații conform cărora și-ar dori să ajungă antrenorul unei echipe mai mari, disponibile de un buget consistent pentru performanța pe care o dorește.

Oferta, tot din Orientul Mijlociu

Nu în urmă cu mult timp, Gică Hagi a primit o ofertă, care se pare că ar proveni din Orientul Mijlociu, zonă în care se investesc foarte mulți bani în fotbal. Cu toate că această ofertă nu vine de pe continentul european, așa cum și-ar dori Hagi, se pare că o echipa din Emiratele Arabe Unite ar fi interesată de „Rege”.

Interesele lui Hagi sunt reprezentate, în acest context, de impresarul Valerio Giuffrida, care conduce firma GG11. Această companie, alături de Florin Manea, a intermediat transferul lui Radu Drăgușin de la Genoa la Tottenham.

Florin Manea a fost cel care a recunoscut că Valerio Giuffrida se află în Dubai, scopul său fiind acela de a discuta cu reprezentanții clubului care și-l doresc antrenor pe Gică Hagi, conform celor de la iamsport.ro

„Sunt discuții! A plecat Valerio Giuffrida, azi e în Dubai. Să discute despre ce au nevoie la vară. E un club interesat de Gică Hagi. Hagi e un nume și a reușit să facă multe. A câștigat campionatul cu Farul și Viitorul”, a declarat Florin Manea. 

Dacă negocierile se vor încheia în mod pozitiv, Hagi ar urma să preia frâiele echipei din vară, pentru a avea posibilitatea de a-și realiza un lot pentru sezonul viitor.

Ultima formație din străinătate pe care a antrenat-o Gică Hagi a fost Galatasaray, pe care a părăsit-o în martie 2011.

În anul 2017, Gică Hagi a câștigat campionatul cu echipa Viitorul Constanța, deși a avut la dispoziție un buget mult mai mic față de celelalte formații din Liga 1. De asemenea, el a câștigat un nou titlu anul trecut, cu aceeași echipă, aflată sub o altă denumire: Farul Constanța.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?