Superliga Romaniei Pleacă Risto Radunovic de la FCSB? Declarațiile acordate presei muntenegrene

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Fotbalistul din Muntenegru a oferit un interviu presei din țara natală, în care a oferit detalii despre posibilitatea de a pleca de la FCSB.



Radunovic ia în calcul orice variantă, dar nu se grăbește

Fotbalistul muntenegrean Risto Radunovic a dezvăluit care sunt planurile sale de viitor la FCSB, după ce a reușit să devină campion cu formația condusă de Elias Charalambous, după o perioadă lungă de 9 ani de așteptare.

„În fotbal, totul este deschis și nu știi niciodată ce va aduce ziua de mâine, dar cel mai important este că am câștigat titlul și ne-am bucurat fanii. Este încă prea devreme să vorbesc despre viitorul meu - dacă rămân sau plec - dar cu siguranță o să știm mai multe în următoarele 30 de zile.

Știm cât de mare este Liga Campionilor! Totuși, în calitate de campioni ai unei țări, avem șansa să jucăm în calificările Ligii Campionilor. Trebuie să se unească mulți factori, și cu întăriri bune, trebuie să avem încredere”, a declarat Radunovic, conform Vijesti.

„Am fost foarte aproape de titlu în ultimele două sezoane, așa că mă bucur că am crezut și mai mult și am fost consecvenți din prima până în ultima etapă...A fost deja o mare sărbătoare, dar cea adevărată va fi la decernarea trofeului, pe 11 mai, când jucăm ultimul meci în fața fanilor noștri”, a mai declarat muntenegreanul, despre câștigarea titlului de campioană a SuperLigii de către FCSB și despre meciul cu CFR Cluj.

CITEȘTE ȘI Florinel Coman, tot mai aproape de plecare! Quatarezii de la Al-Duhai ar veni săptămâna aceasta, în Capitală

În acest sezon, Radunovic a jucat în 38 de partide pentru FCSB, de 34 de ori în SuperLiga, și patru meciuri în preliminariile UEFA Conference League.

Gigi Becali a anunțat că pregătește achiziționarea a „șapte - opt jucători” pentru a consolida echipa FCSB, în contextul participării la competițiile europene.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?