Superliga Romaniei Pleacă Victor Dican de la FC Botoşani? Anunţul fotbalistului nu lasă loc de interpretări

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Victor Dican este unul dintre fotbaliştii care ar putea să o părăsească pe FC Botoşani în această vară. Valeriu Iftime spunea, când echipa încă se lupta pentru evitarea retrogradării, că dacă va avea oferte, atunci le va lua în seamă. "Dican poate fi în echipa etapei în orice etapă. E un fotbalist ofertat de foarte mulţi. Am avut o discuţie cu Victor şi dacă are o ofertă bună în vară, va pleca indiferent de ce vrem noi. Enzo trebuie să mai dea goluri, nu avem discuţii în sensul. Pentru Dican au fost discuţii cu echipe din Polonia, dar nu a zis că pleacă. Deocamdată să joace bine şi în vară discutăm", a declarat Valeriu Iftime pentru DC Sport în aprilie. 

Acum, în cantonament cu echipa, Victor Dican a spus ce vrea de la viitorul său. 

"Sunt discuţii cu mai multe cluburi, şi din afară, şi din ţară. Mi-am spus punctul de vedere faţă de conducere şi de staff. E clar că îmi doresc să fac pasul spre un nivel mai bun, dar aştept să fie o ofertă care să mă mulţumească şi pe mine, dar şi clubul", a declarat Victor Dican. 

Mijlocaşul Botoşaniului a spus că obiectivul echipei în viitorul sezon este clasarea pe locurile 7-8 şi lupta pentru un loc de baraj pentru Conference League.

Echipa de fotbal FC Botoşani a dispus de formaţia Sportbund Chiemgau Traunstein, cu scorul de 5-0, luni, în primul meci amical din cadrul stagiului de pregătire din Austria, scrie Agerpres.

Golurile au fost marcate de tânărul Denis Ştefan (2), Adrian Chică-Roşă (2) şi Enzo Lopez, potrivit paginii de Facebook a clubului.

Antrenorul Bogdan Andone a început cu Kukic - Gligor, Sadiku, A. Miron, Ţigănaşu - Aldair, D. Ştefan, Mouaddib - Mitrov, Mailat, E. Lopez.

În a doua repriză au evoluat: E. Pap - Creţ, Şeroni, Celea, Pavlovic - V. Dican, Ed. Florescu, G. David - Kaprof, Cărăuşu, Chică-Roşă.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel