Superliga Romaniei Poli Iaşi a transferat un portar trecut pe la Real Madrid

Data publicării:
Imagine de Phillip Kofler de la Pixabay
Imagine de Phillip Kofler de la Pixabay

Poli Iaşi se întăreşte pentru sezonul viitor cu un portar trecut pe la Real Madrid. Este vorba despre Jesus Fernandez, portarul care în sezonul trecut a jucat la FC Voluntari. 

”Bine ai venit, Jesus Fernandez!

Spaniolul Jesus Fernandez a semnat contractul cu Poli Iași. Născut la data de 11 iunie 1988, experimentatul portar cu talia de 1,90m, are un palmares impresionant, făcând parte din lotul galacticilor de la Real Madrid, câștigători ai Ligii Campionilor, a Cupei și Supercupei Spaniei. Cu CFR Cluj și-a trecut în CV două titluri de campion al României. În sezonul trecut a fost legitimat la FC Voluntari.

Mult succes în Copou, Jesus!”, a anunțat Poli Iași pe Facebook.

Poli Iaşi l-a transferat şi pe Tailson, care a fost la un pas să semneze cu FC Barcelona în 2019 

"Bine ai venit, Tailson! 

Atacantul lateral Tailson Pinto Gonçalves a semnat contractul cu Poli Iași. Născut la data de 5 martie 1999, fotbalistul brazilian a fost format la celebrul club Santos, pentru care a evoluat în 36 de meciuri și a marcat un gol. A fost la un pas să semneze cu FC Barcelona în vara anului 2019, când a fost remarcat de scouterii clubului catalan. Joacă la fel de bine cu ambele picioare și poate evolua pe toate pozițiile ofensive.

Mult succes în Copou, Tailson!", au mai scris ieşenii. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel