Superliga Romaniei Poli Iaşi câştigă cu Hermanstadt şi urcă pe loc de baraj înainte de ultima etapă din playout

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Poli Iaşi, echipa antrenată de Tony da Silva, a reuşit să câştige la Sibiu, cu Hermanstadt, şi a urcat pe loc de baraj, la egalitate de puncte cu FC Voluntari. 



Bettaieb este cel care a adus victoria ieşenilor, cu golul marcat în minutul 74, şi a luat o opţiune serioasă pentru salvarea de la retrogradare. În zona roşie au rămas Dinamo, cu 22 de puncte, dar şi FC U Craiova 1948, tot cu 22 de puncte, dar şi cu un meci mai puţin disputat. Elevii lui Trică înfruntă UTA Arad în această etapă. 

Etapa următoare, Poli Iaşi înfruntă Petrolul Ploieşti pe teren propriu şi are nevoie de o victorie pentru a spera la salvarea directă de la retrogradare. FC Botoşani este acum prima echipă aflată deasupra liniei roşii, cu 25 de puncte. Botoşănenii se deplasează la Galaţi, pentru meciul cu Oţelul, în ultima etapă. 

Dinamo Bucureşti înfruntă UTA Arad în ultima etapă şi în acest moment mai are doar şanse teoretice pentru a se salva de la retrogradarea directă. Băieţii lui Kopic trebuie să învingă UTA şi să spere că Poli Iaşi sau FC Voluntari se vor încurca, pentru a prinde un loc de baraj. În caz contrar, vor retrograda direct în Liga 2, la doar un an de la promovare. 

Florin Bratu nu crede că Dinamo se poate salva 

”Din păcate, ăsta e adevărul. Nu o văd ieșind din această situație. Depinde de jocul rezultatelor. Îmi e greu să cred că se vor alinia toate planetele în ultima etapă. UTA, cu Mircea Rednic, va veni foarte înverșunată. Eu îl cunosc pe Mircea Rednic și nu va face rabat.

Cu părere de rău, Dinamo are șanse mici. Sunt probleme de la începutul campionatului. Ce mă deranjează pe mine, ca dinamovist, este că Dinamo nu și-a învățat lecția. Am vrut să văd că se schimbă ceva și nu mai sunt așa naivi la final de meci. S-a întâmplat același lucru. Îmi pare tare rău.”, a declarat Florin Bratu, la ”Digi Sport Special”.

Volume 30% 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei





DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?