Fotbal Porecla dată de Charalambous lui Mihai Stoichiță. „Eu îl știu din Cipru!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Mihai Stoichiță a relatat modul în care l-a cunoscut pe antrenorul celor de la FCSB și totodată, ce poreclă i-a pus Charalambous acestuia. 



Stoichiță alias „Mister 3-4-3”

Deja campion cu echipa FCSB, Elias Charalambous a atins performanțe foarte bune în ceea ce privește obiectivele clubului lui Gigi Becali. Elevii cipriotului aveau nevoie de un singur punct în partida cu Farul Constanța, partidă desfășurată pe 27 aprilie, sâmbătă seară, pentru a se încorona campioni din punct de vedere matematic. Cu toate acestea, roș-albaștrii au ascultat dorința antrenorului lor și au reușit să câștige partida de pe Arena Națională, în fața a 30.000 de suporteri, meci încheiat cu scorul 2-1. 

Despre Charalambous a discutat Mihai Stoichiță, care a făcut o serie de dezvăluiri cu privire la interacțiunile cu antrenorul cipriot:

„Charalambous e un băiat foarte educat. Eu îl știu din Cipru, când juca acolo și când am stat eu patru ani pe acolo... A fost un jucător excepțional la nivelul Ciprului. Pentru Cipru a fost unul dintre cei mai buni jucători.

Are și un caracter frumos. De când a venit la FCSB, am vorbit de mai multe ori cu el. El îmi zice mie 'Mister 3-4-3'. Când m-am dus în Cipru, eu am implementat acest sistem și a fost o noutate pentru ei...”, a spus Stoichiță.

Charalambous, interesat de juniorii români

De asemenea, Mihai Stoichiță a mai dezvăluit că Charalambous se află printre puținii antrenori din România care merg la meciurile echipelor naționale de juniori, fiind foarte interesat de evoluția acestora.

„Aseară am stat de vorbă cu un prieten de-al lui din Cipru, un agent care a venit special pentru acest meci. Un foarte bun prieten de-al lui Elias. Și acolo m-am întâlnit cu el. Vine cu Pintilii la toate meciurile de la naționalele de juniori”, a spus Mihai Stoichiță, la Fanatik Superliga.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?