Superliga Romaniei Portarul Răzvan Stanca a vrut să îl lovească în cap pe suporterul Petrolului care l-a atacat pe George Galamaz. "Doamne fereşte..."

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

În 2011, la meciul dintre Petrolul şi Steaua Bucureşti (cum se numea atunci echipa patronată de Gigi Becali, FCSB), un suporter petrolist a intrat în teren şi l-a lovit în zona capului pe George Galamaz, fundaşul roş-albaştrilor. Martinovic şi Stanca i-au sărit în apărare colegului lor şi l-au atacat pe suporterul bătăuş. Cei doi au fost ulterior eliminaţi de arbitrul partidei. 



"L-am lovit și eu pe suporter, dar pe imagini pare că l-aș mângâia, de-asta domnul Pițurcă mi-a reproșat: 'Bă, ce ai făcut?'. Sincer, nu știu dacă am gândit pe moment... Rememorez acum faza și, sincer, am vrut să-i dau în cap. Asta a fost ideea mea.

Dar i-am dat în umăr. Dacă, Doamne ferește!, îi dădeam în cap, putea fi o tragedie. Însă, pe moment, când vezi că un coleg de-ai tăi e agresat fără motiv...

Puteam fi eu, până la urmă, a venit prin spatele meu. Suporterul și-a schimbat direcția de alergare și nu am avut timp să-l anunț pe George. Oricum, nici nu cred că auzea. Am crezut că se duce la un jucător de la Petrolul, pentru că ei nu jucau bine, mă gândeam că-i va trage la răspundere.

După ce l-a lovit pe George Galamaz, voia să se ducă și la Mihai Costea. Însă a intervenit Martinovici, care a făcut un tackling demn de un jucător de rugby sau K1. A fost o sperietură mare. Dacă îl lovea puțin mai sus, nu cred că se termina bine pentru Galamaz”, a spus portarul Răzvan Stanca la GSP Live

Sursa: Agerpres

După acel incident, meciul a fost suspendat şi nu s-a mai reluat. Tabela arăta deja 2-0 pentru roş-albaştri. Bicfalvi deschisese scorul în minutul 36, iar Mihai Costea a marcat pentru 2-0 în al optulea minut de prelungire al primei reprize. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?