Cupa României Pregătiri intense pentru finala Cupei României. Gălățenii, cursă specială spre Sibiu

Data actualizării: | Data publicării:
Fotografie de la Juan Salamanca, Pexels
Fotografie de la Juan Salamanca, Pexels

Fanii celor două echipe ce se vor înfrunta în ultimul act al Cupei României se pregătesc cum pot mai bine pentru a-și susține formația preferată.Echipe cu formă fizică de invidiat, în finala Cupei

Oțelul Galați va întâlni Corvinul Hunedoara în finala Cupei României, meci programat pe 15 mai, de la ora 20:30. Elevii lui Dorinel Munteanu și Florin Maxim se vor duela pentru titlu pe stadionul Municipal din Sibiu, care are o capacitate de puțin peste 12.000 locuri, fapt ce i-a nemulțumit pe suporterii celor două echipe.

Fanii Oțelului s-au arătat dezamăgiți de faptul că nu au putut cumpăra bilete pentru finală, acestea epuizându-se în câteva ore. Cu toate acestea, atât gălățenii, cât și hunedorenii sunt dornici să fie prezenți la desfășurarea ultimului act al competiției.

Clubul Oțelul Galați a organizat o cursă specială cu trenurile CFR care să îi ducă pe suporterii dornici la Sibiu, alocându-se un număr limitat de 1000 de locuri. De asemenea, suporterii se pregătesc cu eșarfe cu inscripția celor două finaliste de anul acesta, „Oțelul Galați - Corvinul Hunedoara”, dar și cu tricouri roșii, aceasta fiind culoarea utilizată de jucători în meciurile din deplasare.

Mai mult decât atât, fanii dunărenilor, care au ratat șansa de a-și achiziționa un bilet pentru finala de la Sibiu, vor putea viziona meciul pe esplanada de la „Păpădie”, din orașul Galați, unde autoritățile locale vor amplasa un ecran mare pe care se va transmite live partida.

Nici hundorenii nu se lasă mai prejos, aceștia punând în vânzare diferite materiale cu inscripții speciale pentru marea finală de miercuri, 15 mai, dintre care eșarfe, tricouri sau fanioane. Oficialii se asigură că toți suporterii hunedoreni vor fi îmbrăcați în culorile clubului, respectiv alb-albastru.

Corvinul Hunedoara s-a calificat fără precedent în finala Cupei României, după victorii clare cu CFR Cluj în sfeturi, respectiv FC Voluntari în semifinală. Pentru Oțelul, aceasta este a doua finală a Cupei României, gălățenii trecând în sferturi de Universitatea Craiova, respectiv de Universitatea Cluj, în penultimul act.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Cupa României
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel