Echipa nationala Presa din Spania spune că Barcelona a oferit 30 de milioane de euro pentru Radu Drăguşin. Genoa vrea mai mult

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Barcelona l-ar dori pe Radu Drăguşin, fundaşul celor de la Genoa, şi ar fi oferit deja 30 de milioane de euro pentru el. Italienii vor însă o sumă mai mare. 



"După venirea lui Vitor Roque şi posibilul transfer al lui Chadi Riad în vară, un nou fotbalist ar putea veni la Barcelona, Radu Drăguşin. Acesta joacă pentru Genoa, în prima ligă italiană, şi a devenit una dintre principalele atracţii de acolo, la doar 21 de ani. Radu Drăguşin a fost deja selecţionat de 12 ori pentru România, pentru care a debutat în martie 2022. 

Oferta Barcelonei ar fi undeva la 30 de milioane de euro, însă se pare că Genoa vrea 35 de milioane de euro", scrie carpetasfcb.com

Tottenham, în pole-position pentru Drăguşin. Fundaşul şi-ar fi dat acordul 

Jurnalistul italian Fabrizio Romano a scris pe pagina sa de socializare că Radu Drăguşin ar fi ajuns deja la un acord verbal cu Tottenham pentru un transfer în Premier League, însă e nevoie ca şi cele două cluburi să se înţeleagă la suma de transfer. 

"Radu Drăguşin a acceptat deja propunerea de contract făcută de Tottenham. În ciuda declaraţiilor publice, acum aşteaptă acordul între cluburi", a scris Romano. 

”Dacă Tottenham ajunge la un acord cu Genoa, atunci vom sta de vorbă. Visul lui e să joace în Premier League. Ultima întâlnire a fost acum trei săptămâni, trebuie să așteptăm să vedem cum decurg negocierile.

În Italia? Există interes din partea lui AC Milan, dar trebuie să discutăm cu Genoa. Transferul va costa între 25 și 30 de milioane. Napoli? Nu m-au contactat niciodată”, a spus Florin Manea, impresarul lui Radu Drăguşin, în presa italiană.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel