Superliga Romaniei Presa kosovară scrie pe cine a cooptat Dan Petrescu. S-a găsit înlocuitor pentru Manea

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Dan Petrescu își va începe în mod oficial contractul cu echipa clujeană de la 1 iunie. Cu toate acestea, „Bursucul” își conturează deja noi strategii pentru sezonul viitor.



Cristi Manea, înlocuit de Armend Thaqi?

Încă din luna martie, se cunoaște situația jucătorului celor de la CFR Cluj, Cristian Manea, care își încheie parcursul la formația clujeană, din această vară.

Fotbalistul de 26 de ani va fi liber de contract, iar proaspătul antrenor Dan Petrescu pare că i-a găsit deja înlocuitor acestuia. Alături de CFR Cluj, fundașul crescut la Academia lui Gică Hagi a reușit să câștige cinci titluri și două Cupe ale României. Cota sa de piață la momentul actual este estimată de Transfermarkt la 3.200.00 de euro.

Potrivit presei din Kosovo, Armend Thaqi ar fi așteptat la clubul transilvănean. Acesta ar urma să ajungă în România săptămâna viitoare. Jucătorul de 31 de ani joacă pe postul de fundaș și face parte, în acest moment, din echipa FC Ballkani, lider al primei divizii de fotbal din Kosovo.

„Armend Thaqi se va alătura în curând formației CFR Cluj. Jucătorul echipei Ballkani va juca probabil ultimul meci pentru clubul din Therande în această săptămână, pentru a se alătura, apoi, campionatului românesc”, au scris jurnaliștii de la Football Kosovar.

Jucătorul din Balcani a ieșit în două rânduri campion, în Superliga kosovară, reușind să cucerească o dată și Supercupa Kosovară. În actualul sezon, Armend Thaqi a fost un om de bază al echipei, lipsind doar într-un meci din primul 11 al formației FC Ballkani.

Dan Petrescu vrea să facă o figură frumoasă în Europa

Dan Petrescu „a trimis săgeți” către campioana FCSB după ce a învins-o în penultimul meci al sezonului, scor 1-0, afirmând că CFR Cluj nu se va prezenta în competițiile europene pentru a se face de râs. 

„Vom vedea cu ce jucători vom continua. E clar că sunt mulțumit dacă am câștigat trei din trei. Am avut rezultate fantastice în preliminarii, nu traume. Nu am jucat cu echipe cu buget mai mic și ne-au eliminat. Voi spuneți ce vreți și ne criticați. Dacă pierdem cu o echipă cu buget mai mic, atunci e rău.

Acum începe munca cea mai grea, vreau să fac un lot competitiv și să am o bancă puternică. Acum, cei titulari sunt foarte buni, dar pe bancă sunt probleme. Orice jucător e de vânzare, dar mi-aș dori să nu se întâmple ce s-a întâmplat anul trecut, când jucătorii de valoare au plecat în timpul campionatului.

La anul va fi o luptă incredibilă. Vom lupta pe două fronturi, trebuie să avem un lot puternic”, a declarat Dan Petrescu.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?