Echipa nationala Presa scoţiană a luat foc după ce l-a auzit pe Ianis Hagi. "Cu siguranţă nu sunt declaraţiile cuiva care doreşte să rămână la Rangers"

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

La conferinţa de presă dinaintea meciului României cu Liechtenstein, Ianis Hagi a dat de înţeles că impresarii săi îi caută altă echipă din această vară, după ce i-a expirat împrumutul la Deportivo Alaves. 



"Concentrarea mea e la EURO. Am avut discuții cu impresarii, e normal, dar presiunea e la ei. Ei știu ce-mi doresc pentru viitorul meu, e o vară destul de importantă pentru mine din toate punctele de vedere. Le-am spus înainte să merg la națională ce îmi doresc, aștept să lucreze cât mai bine, să-mi găsesc echipa și antrenorul potrivit pentru mine. Nu pot spune dacă voi fi la Rangers sau altundeva. Viitorul meu depinde de impresarii mei", a declarat Ianis Hagi.

Presa scoţiană a luat foc 

Jurnaliştii din Scoţia afirmă că declaraţiile făcute de Ianis Hagi arată că acesta nu îşi mai doreşte să revină la Rangers. 

”Cu siguranță acestea nu sunt declarațiile cuiva care își dorește să rămână la Rangers. Ultimele declarații ale lui Ianis Hagi sugerează că vrea să plece de la echipă.

El a declarat în mod explicit că și-a instruit agenții să-i găsească un nou club, indicând o dorință clară de a pleca de pe Ibrox. Având în vedere aceste circumstanțe, nu greșim dacă presupunem că Hagi a jucat ultimul său meci pentru Rangers.

Comentariile sale nu sună chiar ca și cum ar fi dornic să lupte pentru locul său în echipă, ci ar prefera un nou început în altă parte.

Mai mult, performanțele lui Ianis Hagi din Spania, unde nu a reușit să aibă un impact în împrumutul la Alaves, sugerează că poate nu e la nivelul necesar pentru a reuși la Rangers”, au scris scoțienii de la ibroxnews.

Despre Ianis Hagi s-a spus că este aproape să bată palma cu Galatasaray, dar după ce Jose Mourinho a preluat-o pe Fenerbahce, s-a vorbit şi despre posibilitatea ca acesta să ajungă sub comanda portughezului. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?