Fotbal Președintele FC Argeș și-a dat demisia. Dani Coman preia funcția

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Președintele Consiliului Director al clubului FC Argeș, Mihai Foamete, și-a prezentat demisia, astfel că funcția va fi preluată de Daniel Coman, fostul președinte al clubului FC Hermannstadt.



Funcția de președinte a FC Argeș, preluată de Dani Coman

Daniel Coman s-a despărțit de clubul de fotbal FC Hermannstadt la începutul lunii aprilie, fiind liber de contract. Acesta a fost vehiculat în repetate rânduri în contextul preluării funcției de președinte la FC Argeș, dar și la Rapid București.

Se pare că oficialii piteșteni se bucură de eliberarea poziției de președinte a Consiliului Director, astfel ajungând la un acord comun în ceea ce privește cooptarea lui Daniel Coman la club.

„Domnul Mihai Foamete, președintele Consiliului Director al clubului FC Argeș, și-a prezentat demisia din această funcție, a anunțat astăzi într-o conferință de presă primarul municipiului Pitești, domnul Cristian Gentea.

Luând act de această decizie, edilul a propus modificarea organigramei și a statului de funcții ale aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Pitești, respectiv cooptarea domnului Dănuț Dumitru Coman în Consiliul Director al clubului ca reprezentant al Primăriei și Consiliului Local Pitești în asocierea echipei de fotbal fanion a județului Argeș.

Ședința consiliului local va avea loc în această după amiază, de la ora 15:00. Vom reveni cu alte detalii în funcție de evoluția situației. Vă mulțumim!”, a fost comunicatul publicat de argesfc.ro

CITEȘTE ȘI Detalii despre plecarea lui Eugen Neagoe de la FC Argeș. „Nu l-am adus să îl pun într-o postură atât de jenantă...”

O posibilă colaborare între FC Argeș și Coman datează încă de la începutul lunii aprilie, după ce acesta a renunțat la funcția din cadrul clubului FC Hermannstadt. Totuși, la acea vremea, Dani Coman a susținut că nu va ocupa nicio funcție în cadrul clubului piteștean, întrucât se confruntă cu o serie de probleme personale, fapt ce îl determină să ia o pauză nedeterminată din fotbal. 

„Uneori, există lucruri mai importante decât fotbalul. Sunt problemele mele și nu vreau să vorbesc prea mult despre ele. Nu semnez cu FC Argeș și nici cu vreo altă echipă. Suntem bărbați și vom depăși aceste probleme”, spunea atunci, Coman.

Se pare că fostul fotbalist se simte pregătit de preluarea a noi responsabilități, luând decizia de a semna un contract cu reprezentanta cele de-a doua divizii de fotbal. 

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal





DC Media Group Audience
pixel