Handbal Președintele FRH dezvăluie noi informații despre partida de retragere a Cristinei Neagu de la națională

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Cu toate că și-a anunțat retragerea din prima reprezentativă încă din iarna anului trecut, Cristina Neagu continuă să joace la CSM București, echipă care va juca în sferturile de finală ale Ligii Campionilor împotriva franțuzoaicelor de la Metz. Președintele Federației Române de Handbal a menționat că există deja finanțare pentru organizarea meciului de retragere al lui Neagu, dar nu s-au hotărât încă data și locul de desfășurare.

 



Pregătiri intense pentru ultimul meci al Cristinei la naționala României

Considerată ca fiind cea mai bună jucătoare de handbal din lume, Cristina Neagu își continuă parcursul handbalistic la echipa orașului din care provine, CSM București. Cea mai bună handbalistă a țării noastre și-a anunțat retragerea de la echipa națională a României după Campionatul Mondial desfășurat în luna decembrie a anului trecut, astfel că Federația Română de Handbal urmărește organizarea unui meci de retragere care să rezume toate reușitele pe care le-a atins campioana în cariera sa.

CSM București va juca în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, împotriva grupării franceze Metz. Obiectivul echipei este intrarea în Final Four-ul Ligii Campionilor (desfășurat la Budapesta, între 1-2 iunie), doar că Neagu va ocupa rolul de personaj principal al unui eveniment impresionant, care îi va înregistra retragerea din echipa națională de handbal feminin, în acest an.

Neagu va fi susținută de un public internațional

Federația Română de Handbal nu s-a hotărât în ceea ce privește data și locul de desfășurare a partidei de retragere a Cristinei Neagu.

Cu toate acestea, președintele FRH, Constantin Din, a menționat că Federația a găsit deja finanțare pentru organizarea ultimului meci al campioanei pentru naționala României.

„Am avut o discuție cu Cristina, am stabilit în linii mari ce ne dorim în ceea ce privește acest meci de retragere. Din fericire am reușit să găsim și finanțare pentru acest meci.”, a declarat Constantin Din.

„Așa că acest meci va exista, trebuie doar să găsim momentul în care să îl organizăm, pentru că se știe că sunt multe meciuri, vara aceasta sunt și Jocurile Olimpice, iar noi vrem să fie un eveniment foarte important cu participare internațională. Nu am stabilit locul, nu avem cum până nu decidem o dată”, a mai afirmat președintele FRH, potrivit sport.ro

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Handbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel