Superliga Romaniei Preţul corect pentru FCSB, anunţat de Dumitru Dragomir. Atât ar putea lua Becali dacă vinde echipa

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a anunţat suma pe care ar putea să o încaseze Gigi Becali, dacă va decide să vândă FCSB-ul. 



Totul a plecat de la o discuţie despre pierderile suferite de patronul FCSB, Gigi Becali, de când investeşte în fotbal. Conform Fanatik, ar fi vorba de 25 de milioane de euro, bani pe care finanţatorul FCSB îi poate recupera dacă ar alege să vândă clubul. 

"Cu FCSB pierde bani. În fotbal şi în biserici bagă bani puternici. E bine dacă are doar 25 de milioane de euro pierderi. E de felicitat. Dacă are numai 25 de milioane pierdere, e campion mondial", a declarat Dumitru Dragomir. 

Suma maximă pe care ar putea să o ia Gigi Becali pe FCSB

"Dacă ar vinde clubul azi, ar lua peste 50 de milioane de euro. Minim 50 de milioane de euro, maximum 100 de milioane de euro. Discuţiile cu Talpan şi cu CSA sunt marketing. Astea măresc preţul. Tot ce face Becali e numai marketing. Talpan îşi face marketing pentru el. Să nu credeţi că Talpan e vreun prost. E un moldovean foarte isteţ", a mai declarat Dragomir. 

În mai anul trecut, Gigi Becali anunţa că nu a primit binecuvântare să vândă clubul 

”Nu am binecuvântare. Am cerut binecuvântare să o vând și nu am binecuvântare de la duhovnic să o vând. Și atunci, nu o fac, deși nu știu dacă e benefică pentru mine echipa. Îmi afectează sănătatea, nu mai e ce a fost. Încerc să-mi mut mintea, să văd partea plină a paharului, că sunt pe locul 2 și joc în cupele europene, dar nu mai am puterea tinereții, ca să pot să duc emoția.

Și atunci, sunt două soluții: ori să elimini emoția, și atunci trebuie bag vreo 10 milioane...5-6 milioane, ca să iau campionatul la pas. Dar după, vine emoția din cupele europene...Nu știu, Dumnezeu o să mă lumineze. M-am legat de chestia asta și mă ține așa...fotbalul mă ține în lacăt și nu mă lasă să renunț. Ar trebui să renunț, dar, să vedem...ce semne îmi mai dă Dumnezeu", a declarat Gigi Becali.

FCSB este pe primul loc în clasamentul Ligii 1, după ce a fost de 7 ori vicecampioană în ultimele 8 sezoane. Are 7 puncte avans faţă de Rapid Bucureşti, cu patru etape înainte de finalul sezonului regulat. Ulterior, se va intra în playoff, unde punctele se vor înjumătăţi. În ultima etapă din playoff, FC Rapid şi FCSB se vor înfrunta pe stadionul Giuleşti, iar meciul are potenţialul de a fi jucat cu titlul pe masă. 

CITEŞTE ŞI Mihai Stoica vrea ca FCSB să câştige titlul în ultima etapă, pe Giuleşti

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?