Superliga Romaniei Prima reacţie a dinamoviştilor după decizia Comisiei de Disciplină. "Dacă aşa consideră comisiile, că sportul e fără spectatori..."

Data publicării:
Agerpres
EXCLUSIV
Agerpres

Comisia de Disciplină a FRF a respins apelul dinamoviştilor, astfel că "alb-roşii" vor juca în continuare fără suporteri până la finalul campionatului, după incidentele de la partida cu UTA, de pe Arcul de Triumf. 



Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, spune că decizia este una care contravine spiritului competitivităţii şi suporterilor, dar şi că dinamoviştii trebuie să îşi înveţe lecţia şi să meargă mai departe. 

"Este o decizie definitivă. Ce putem să mai spunem? Dacă aşa consideră comisiile, că sportul e fără spectactori, ce mai putem spune? Trebuie să ne conformăm. Noi am anunţat măsurile pe care le vom lua la următoarele meciuri cu spectatori, le vom implementa. Trebuie să învăţăm din ce lecţie ne dă comisia acum. Asta e. 

La următoarele meciuri avem voie cu copii până în 14 ani. Avem acceptul pentru acest lucru. O să încercăm să ne organizăm mai bine, o să lansăm invitaţii, o să vedem câte şcoli vor răspunde", a declarat Andrei Nicolescu pentru DC Sport. 

Comisia de Recurs a hotărât, astăzi, să mențină sancțiunea acordată luna trecută, care cuprindea jucarea a patru meciuri de pe teren propriu fără spectatori. Aceeași decizie se aplică și clubului UTA Arad, sancționat cu aceeași pedeapsă. Astfel, nicio echipă nu va mai avea parte de galerii la meciurile de acasă în acest sezon.

Comisia de Disciplină a FRF a fost cea care a luat decizia după incidentele violente petrecute la meciul de pe 8 martie, dintre Dinamo București - UTA Arad, scor 1-0, din ultima etapă a sezonului regulat. 

Înaintea partidei, mai mulți suporteri din galeria fiecărei echipe s-au încăierat atât pe teren, cât și în afara stadionului. 

„Întrunită marți, 9 aprilie 2024, Comisia de Recurs din cadrul FRF a luat următoarele hotărâri:

AFC UTA ARAD vs. CDE a LPF – Sancțiune disciplinară – Respinge recursul ca nefondat. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunțată azi, 09.04.2024, în ședință nepublică, la sediul LPF.

SC DINAMO 1948 SA vs. CDE a LPF – Sancțiune disciplinară – Respinge recursul ca nefondat. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunțată azi, 09.04.2024, în ședință nepublică, la sediul LPF”, se arată în comunicatul emis de către Comisia de Recurs.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel