Fotbal Primă uriașă promisă de Neluțu Varga: „Le voi da să împartă lor și staff-ului un milion de euro”

Data actualizării: | Data publicării:
agerpres
agerpres

Patronul CFR Cluj, Neluțu Varga, a făcut un anunț în premieră despre prima promisă jucătorilor și staff-ului echipei, în cazul în care titlul va reveni la Cluj: nu mai puțin de un milion de euro.



Primă de un milion de euro, la CFR Cluj

Neluțu Varga, patronul CFR Cluj, a făcut afirmații în premieră despre prima pe care le-o promite jucătorilor și staff-ului, dacă aceștia reușesc să câștige Campionatul: „Dacă băieții iau titlul, îi anunț public că prima este una record. Le voi da să împartă lor și staff-ului un milion de euro. Deci aceasta este prima pe care CFR Cluj, jucătorii și toți cei care trudesc la echipă o vor împărți în cazul în care luăm titlul de campioană. Eu sunt ferm convins că pot să-mi ia banii, îi dau cu cea mai mare plăcere și am mare încredere că avem forța necesară să câștigăm din nou titlul de Campioană a României.”

Încredere în CFR pentru titlul din Superligă

Neluțu Varga a mai afirmat că are mare încredere în jucătorii săi și în Adrian Mutu, antrenorul echipei, în lupta pentru a cuceri titlul de Campioană a României. Aceasta a declarat pentru Fanatik că echipa condusă de Mutu este puternică din toate punctele de vedere, iar șansa jucătorilor de a aduce titlul la Cluj este foarte mare: „Ne batem la titlu. O spun clar și răspicat. Am încredere în echipa mea, am încredere în fotbaliștii mei, am încredere în Adrian Mutu. Suntem o formație puternică, echilibrată pe absolut toate compartimentele, cu jucători de mare, mare, mare valoare.”

De asemenea, patronul CFR Cluj a ținut să laude calitățile celor mai buni jucători ai echipei, menționând că aceștia sunt, în comparație cu alți jucători ai celorlalte echipe din Superligă, mult mai valoroși:  „De exemplu, cred că Otele al nostru este cel mai bun atacant din România, peste contracandidații de la celelalte echipe de care se vorbește în ultima perioadă, jucători și ei valoroși, dar nicidecum de valoarea lui Otele. Cred că avem niște fundași minunați, un portar fantastic, un Tachtsidis care oricând poate să hotărască soarta unui meci, un Bîrligea care evoluează cu inima, nu 90 de minute, ci 100 de minute sau 150 de minute...”

Adrian Mutu, important în bătălia pentru titlu

Despre antrenorul echipei, Neluțu Varga a declarat că este „[..] un antrenor care va dovedi că are valoare, că se pricepe la fotbal, că simte ca nimeni altul jocul și care, sunt convins, că ne va aduce rezultatele scontate. Da, chiar dacă în acest moment se vorbește mai puțin de CFR, eu vă spun că CFR-ul se va bate la titlu până în ultima etapă.”

În plus, patronul clujenilor îi încurajează pe jucători și pe suporteri, sperând ca echipa să poată lua titlul de Campioană: „Suntem o echipă foarte puternică, suntem o echipă care, veți vedea, o să aibă o cu totul față în play-off, unde acolo meciurile se vor juca cu inima. Iar noi, la CFR, avem o inimă mare, mare, mare și asta o vom demonstra tuturor adversarilor. Le spun atât fanilor: Credeți în noi! Urmează 10 finale, iar CFR le va juca pe toate ca și cum ar fi ultimul meci.”

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?