Superliga Romaniei Prime substanțiale pentru jucătorii Sepsi! Ce sume a pregătit Laszlo Dioszegi fotbaliștilor covăsneni

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Patronul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe a pregătit prime mari pentru jucătorii echipei covăsnene. Dioszegi a anunțat ce planuri are în ultimele faze ale SuperLigii.



Primele celor de la Sepsi, dublate

Laszlo Dioszegi are planuri mari în ceea ce privește competiția din Europa și anunță prime mai mari pentru jucătorii echipei covăsnene. Patronul a afirmat că primele fotbaliștilor de la Sepsi se vor dubla, având în plan să ofere 600 de euro per punct, în loc de 300, dacă formația se califică în Europa.

„Pentru fiecare meci câștigat au prime! În play-off, au 300 de euro pentru fiecare punct câștigat. Pentru un loc de Europa, fiecare jucător are stipulat în contract niște sume. Nu pot să le spun, dar nu sunt prea mari, dar nici prea mici.

Dacă prindem cupele europene, vor avea prime duble pentru toate meciurile câștigate în play-off - adică 600 de euro punctul”, a spus Dioszegi.

Sepsi poate trece de Universitatea Craiova și FCSB

Patronul Sepsi OSK a făcut toate planurile, după victoria împotriva Rapidului, scor 1-0, țintind locul 3 în SuperLiga. El crede că formația covăsneană are șanse să facă patru puncte în meciurile de pe teren propriu, cu Universitatea Craiova și FCSB.

„Am fost foarte entuziasmat pentru că așteptam de mult să spargem gheața și să venim acasă cu trei puncte. Până acum, am avut două egaluri și o înfrângere și era timpul să echilibrăm balanța.

Am fost foarte încântați pentru că băieții s-au dăruit 100% pe teren. Jos pălăria pentru ceea ce au arătat aseară! Avem și antrenor și spirit de luptă, tot ce trebuie în momentul de față.

Se vorbea despre noi că nu o să câștigăm niciun meci și așa mai departe... Iată că am arătat că la fiecare meci că putem să fim egali, chiar și cu FCSB - cu toate că acolo am pierdut. 

Mai sunt șase etape și se poate întâmpla orice în aceste meciuri. Ne gândim și la locul 3, dar trebuie să fim realiști că există o diferență de punte între noi și locul 3. Sunt patru puncte. Vedem ce putem să facem!

Avem acum două meciuri acasă cu Universitatea Craiova și FCSB. Dacă reușim să acumulăm patru puncte, o să sperăm mai departe. Nu vrem să facem rău nimănui, noi vrem să câștigăm și să aducem zâmbete pe fața suporterilor noștri”, a spus Laszlo Dioszegi, la Fanatik Superliga.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel